- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovács84
aktív tag
válasz
asususer
üzenetére
Szerintem mindenképpen nézd meg a notebookcheck oldalán a grafikai kártyák összehasonlítását, az segíthet az optimális kártya kiválasztásávan. A Dell gépek valamivel "nagyobbak" az Asusnál, viszont alapból 3 év garaniával indulnak és a szervízháterük is jóval kiforrottabb.
-
válasz
asususer
üzenetére
Az a baj a G1S-sel, hogy inkább játékra van kihegyezve, 3D-s alkalmazásokra és grafikai munkákra inkább a munkaállomás típusú notikat érdemes venni (QuadroFX vagy FireGL kártyával szereltek), talán a Dell Precision-nök a legjobbak ebben a kategóriában. Szerintem tök felesleges G1S-t venned, mert bár erős 3D teljesítménnyel rendelkezik, de tapasztalataim szerint a tervezőprogramoknál inkább a proci számítási teljesítménye és a ram mérete a szűk keresztmetszet, egy jó procival még integrált videókártyán is lehet 3DStudiozni...
Ha már Asus, akkor a helyedben én G1S helyett egy F8SV-t vennék, esetleg Dell Latitude 630 vagy 830! Sokkal olcsóbbak, és eleget tudnak, a G1S szvsz nem éri meg az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx