- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
Jelenleg olyan másfélhetes használat után azt kell hogy mondjam, eddig meg vagyok elégedve vele, stabilabb, jobb a filekezelője, (bár total commander 7.0pb3 is fent van)
DE ezenkívül nemtom.....Az oldalsáv megoldás például rendkívül hasznos dolog szvsz.
Egyetlen dolgo van ami jelenleg nem megy rajta, de március eljére ígérik azt is: TuneUP2007
Ez a progi hiányzik nekem de többi más nem.......
Jah és monom....vhogy a VPN-t még nem sikerült belőnöm...viszont ha nem wifizel olyan gyakran vpn-es helyen akkor sokkal egyszerűbb a wifi kezelése is mint az XP alatt...Minden driver nélkül megtalálja a hálózatot, és egy kattintással csatlakozik.
UAC kicsit szokatlan lehet az elején, de meglehet szokni, sőt ki is lehet kapcsolni.
Vezérlőpult illetve 1-2 panel meg beállítási lehetőség ablaka kicsit lehet idegennek vagy inkább újszerűnek fog tűnni elsőre, de az ultimateben mindent részletesen be tudsz állítani, és nem annyira bonyolult mint ahogy az elsőre tűnhet. Szerintem inkább attól ijednek meg az emberek, hogy rengeteg funkciója van, olyanis amivel lehet hogy XP-ben soha nem is találkoztak.
Őszintén szólva a beállítások felével még sztem én sem találkoztam....sőt lehet többel is mint felével....
Például ma állítottam be be azt, hogy mappákon belül, filnevek kiterjesztéseit mindig kiírja...Ez teljesen logikusan, ugyanúgy van megoldva mint az XP-ben....
Azért igyekeztek a logikáját, felépítését többé kevésbé azért vagy logikussá tenni, vagy a lehető legjobban olyanná tenni hogy hasonló legyen az XP-hez.
Ha bármi kérdésed van még esetleg, akkor szólj nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Háztartási gépek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged