Új hozzászólás Aktív témák
-
Seikai
aktív tag
Sziasztok! Csatlakozom djadji kollégához
Egy olyan problémával fordulnék hozzátok amit már napok óta nem sikerül megoldanom
A laptomom egy Asus F8TR AMD-Ql62-es proci és AMD 780G chipset 3470-es videókari @ 3470 hybrid crossfire!A gond a driverrel lenne: Az asus honlapján egy régi kövület driver van ...
Letöltöttem az új 9.5 catalystet (tom ati nem támogatja a mobylitit) de csak a chipsettet ismerte fel a HD 3200-asat a HD3470-es viszont az eszközkezelőben is telepítetlenül maradt!Amikor ráerőltettem a 3470-esre külön a drivert akkor a control center felismerte a crossfiret és a 2 gpu-n is volt driver de pl a 3d-s alkalmazások összeomlottak
Nem tudom mi tévő legyek, hogy új drivereket varázsoljak a 2 kártyára jó crossfire működéssel ha vki tudna segíteni nagyon hálás lennék
Cooler Master HAF XM, Asrock Z87 Extreme4, i7-4790K @ 4.6Ghz, Corsair Vengeance LP 16GB 1600 DDR3, Gigabyte GTX 980Ti G1, Corsair RM 850W, Crucial C4 250GB SSD, 2TB WD Green, Logitech G35, G15, Roccat Kone, Win8 64, ASUS VG278HE
-
legenda
milyet vettél?
esetleg f8tr szériásat? akkor hybridx2 vagyis integrált + dedikált vga kombináció (hd3200 az integrált, a hd3470 a dedikált), alapban a hd3200 aktív, csak indokolt esetben lesz aktív a hd3470 - amikor olyan alkalmazás fut/olyan igénybevétel jelentkezik grafika szempontjából, ami már a dedikált vga erejét kívánja!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Android játékok topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Cybertruck Taipeiben
- OLED TV topic
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- További aktív témák...