Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Én nem gyanakszom vas hibára, mert néha egész nap megy a gép, rengeteg videót tömörítek rajta, böngészgetek, filmet nézek és ez a 2 "leállás" ez centire ugyanazon a helyen történt, azaz betöltés után pár másodperccel.
Ekkor a Kerio, Avast töltődik be, meg még pár cucc. De semmi jelentős, szinte az asztali gépen is ugyanez van. És mondjuk ott is már volt olyan, hogy 15 percig nyűgösködött indulás után, de nem volt szívem lelőni és a végén elindult rendesen de marha lassan. De az asztalin is csak párszor fordult elő. Szerintem ha napikog menne a gép semmi baja nem lenne, ez csak induláskor jött elő eddig 2x, csak nem tudom mitől. Ettől függetlenül nagyon stabil, nem volt kékhalál, újraindulás, fagyi, semmi.
De azért jó lenne valami egyszerű módon kideríteni mégis mitől, aztán lehet hiphop meglehetne oldani.Tegyél be neki Knoppixot, Live PE Windowst, vagy hasonlatos CD-s oprendszert.
Hát ezt így szerintem nem tudom megcsinálni, nem tudom ez hogy működik és őszintén megmondom most nem is szeretnék ennyire belemenni.
Valami egyszerűbb trükk kellene nekem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T15 G1 i7-10610U 32GB RAM 512GB SSD
- Üzletből, garanciával Asusu Rog Strix G16 i9-13980HX 20 szál/16GBRAM/1TB SSD/RTX4070GPU/FULLHD+165Hz
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad E15 Intel Core i7-1255U/16RAM/512SSD/GeforceMx550/ FULLHD IPS
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- Microsoft Surface pro 7+
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx