- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sumdudum
tag
válasz
rothfb #37895 üzenetére
Nekem érintkezés probléma vagy zárlat jut eszembe..
Nekem olyan problémám van, hogy hiába állítom be az energiatakarékosságot fedél lecsukáskor is maradjon aktív stb, kikapcsol ha nem megy rajta valami full screenen.. A játékok is mivel már nem full screen hanem borderless window, lekapcsol a gép..
És mindezt azért, mert feltelepítettem nosztalgiából az annó (nekem még szaggatott és ette az áramot mint állat : ATI Bacteria screensaver-t) letöröltem, aztán azóta így működik.. valamit ott hagyott a registryben.. Játék közben is lehajtom a fedelet (és hiába "nincs művelet" van beállítva) szépen elmegy alvó üzemmódba.. Ami nagyon irritáló online játék esetében.. Ha viszont, teljes képernyőre rakom a yt-t vagy valami filmet, akkor nincs ilyen..
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo mini laptop suli kezdésre!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest