Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
válasz
GoodSpeed #33518 üzenetére
Ok nincs fent az Armoury, de akkor mivel vezérled a noti RGB színeit, mondjuk Újpest lilára(szándékosan spéci színt mondok, nem RGB-t) hogy állítod?
Mert olyan progit ami vezérli a ROG billentyűzetem és egér RGB színeit találtam. De olyat nem ami a noti RGB színeit is tudja hangolni.
Van már Ultimate Performance, Turbó beállítással, kapcsolható módban, illetve venti vezérlés, de olyan progit ami a noit RGB színeit vezérli nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo mini laptop suli kezdésre!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest