- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzHUN
addikt
válasz
ZozzHUN
üzenetére
Ha valakinek ACPI compliant hibával elszáll a Windows 7 (telepítő sem fog menni már), annak a BIOS-ban át kell állítani az OS-t Windows 7-re, és akkor úgy megy hibátlanul.
Most visszarakom a Windows 10-et, meglátjuk itt működik-e a VGA.
Mint kiderült a számomra, az első alaplapi bios frissítés dGPU vBIOS frissítést tartalmazott, ezért amikor alaplapi bios frissítést megcsináltam és a dGPU bios-t akartam frissíteni, akkor a WinFlash rámszólt, hogy már frissebb van fent.
keresőnek: X552MJ
ITjunior: Erre nagyon kiváncsi leszek, mert eddig mindig úgy csináltam, hogy felpakoltam minden drivert, ahol kérte, ott újraindítottam, aztán a végén az iGPU majd a dGPU drivert toltam fel, több gép is évek óta megy hiba nélkül, köztük van laptop is.
-
szabonagyur
félisten
válasz
ZozzHUN
üzenetére
Te jó ég ember mit művelsz azzal a géppel...

VGA Bios-t frissíteni laptopnál? BIOS frissítés után azért nem indult el mivel valószínűleg a beállítások elmásztak benne, így persze, hogy nem tudott elindulni...
Azt ugye tudod, hogy a Win7 még mindig nem támogatott ennél a gépnél és ezért vannak a hibáid is?
A drivereket sem ABC sorrendben kéne felrakni, illetve ahogy olvastam korábban Win10 volt fent, most meg Win7 van ahogy látom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Eladó Laptop - ASUS VivoBook S14 - S430F
- 61 db Dell Docking Station PR02X - Töltővel
- 3 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx