Hirdetés
- Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - Milyen videókártyát?
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók

Új hozzászólás Aktív témák
- 

+Techno+
tag
válasz

Gergosz2

üzenetére
						Laptop.hu de amugy most sikerült megoldanom! A laptophoz járt egy dvd lemez is de rávolt irva only win8!
Erre mondom se baj megpróbálom lemásoltam a tartalmát egy pendrivera és bedugtam usb be és persze amikor inditani akartam kiirta nem kompatibilis a rendszerrel na mondom most mit csináljak végül találtam egy
mappát D:\Software\WLAN és itt két mappát Atheros és Ralink és ebben megkerestem egy exet és ez már elindult az atheros os exe nem csinált semmit!!csak feltelepült viszont a másik a ralink az feltelepítés után egyből segitett és megjelent a kis antena jel a tálcán és minden oké sikerült a wifi drivert felraknom csak azt nem értem miért kell így félrevezetni az embert és így megszívatni!!! Mindenesetre azért írtam le hátha valakinek lenne ilyen próblémája mint nekem akkor megtudja oldani szóval ezt kell elindítani még egyszer!D:\Software\WLAN\Ralink\Ralink_WLAN_driver_(RT2860_RT3290_MT7630)\XP64_Win81_64_5.0.47.0\setup.exe
Persze a D az elején mindenkinek más betű

De most ez kiégetett!!! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - Milyen videókártyát?
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Építő/felújító topik
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - További aktív témák...

- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
 - Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar

- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
 - 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
 - Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
 - LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx