Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kp78

addikt

válasz SutiAdi #11234 üzenetére

Én voltam aki jelezte, hogy egyeztetett a szervizzel a sípolás kiküszöbölése miatt.
    Pénteken voltam is a Véső utcai HRP szervizben (előre telefonon "bejelentkeztem", hogy messziről vagyok, és megvárnám a gépet), ahol kb. fél óra alatt csináltak a géppel a vmit, és bár azóta különösebben nem figyeltem, de szerintem megszűnt az a halk sípolás.
    Majd ma este lekapcsolok mindent, és hegyezem a fülem hogy van-e vmi hang.
    A srác aki csinálta szintén elmondta, hogy minden Asus sípol, erre én is azt mondtam neki, hogy a korábbi F3TC-m bizony nem sípolt, de azt mondta, hogy abból is volt jó pár sípolós példány.
    A lényeg, hogy K52J(R)-s legyen a noti, azzal tudnak mit kezdeni, a többivel állítólag nem nagyon. :U
    Esetleg egy jó tanács még azoknak, akik beviszik a gépüket, hogy vagy vegyenek a fedlapra védőfóliát mielőtt beadják, vagy külön kérjék meg amikor átadják, hogy figyeljenek oda mire teszik le a notit, mert az enyémen lett egy apró karc/benyomódás, ami nem volt rajta előtte, lévén, hogy még táskában sem volt nagyon.
    Nem feltűnő, ezért is nem rikácsoltam (meg a soron kívüli javításért), de azért kicsit bántott, hogy amire én vigyázok, arra a szervizben nem éppen :(((

Új hozzászólás Aktív témák