- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ZIDOO médialejátszók
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzcs
senior tag
Gondolom azért van ez a megoldás, mert így be lehet építeni a 915-ös csippet gyorsabb gépekbe is gyorsabb rammal, meg lassabb gépekbe is lassabb rammal, hogy olcsóbban tudják adni. Nekem szerencsére a DDR2-es változatot adták.
Más: DDR1 és DDR2 között hiába akár dupla a sebesség, igazából nem sok jelentősége van. Múltkor láttam egy tesztet (már nem tudom hol), teszteltek DDR400-at meg DDR2-800-at, de igazából 3% alatt voltak a különbségek. -
Lui76
őstag
-
Almos
aktív tag
Kíváncsivá tett ez a kijelentésed, és elkezdtem keresgélni, hogy mégis melyik cég gyárt olyan laptopot, amibe 2GB-nál több memóriát lehet tuszkolni... hát nem sokat találtam, és amit találtam, azok sem az 500ezer Ft alatti otthoni/üzleti kategória...
CLEVO M570U/M575U (~830ezer + [link])
DELL M65 és M90 (922ezer [link])
GD-Itronix (katonai ill professzionális cuccok akár 16GB memóriával: [link])
Ok, DELL-nél látom, hogy a Latitude sorozatban a D420 és a 131L tipusok kivételével a többi mind 4GB-ig kezeli a memóriát ([link]), így már ~200ezer+2*150ezer áron már ezt is meg lehet szerezni.
Aztán van még a Panasonic Toughbook, de az se az otthoni kategória ;) (3700€-tól: [link])
Toshibánál, Sonynál nem találtam, FuSit, Acert nem is néztem (kellett volna?) HP-nál is van még, de elfogyott a türelmem, meg ott elég hülye a honlap, de ott is 6-700ezer felett...
Aztán a Clevo és a Dell oldalán is azt találtam, hogy a 4GB rendszer memóriából csak 3-at tud használni az oprendszer...
Ezek után az is érdekelne, hogy a munkatársad mégis mire használná a gépet? -
Anubis_9
addikt
Megvan az a gomb, közvetlenül a bekapcsoló mellett. De ez csak tilt. A gombon a tapipad képe van áthúzva. Ahányszor megnyomom mindig megjelenik a bal felső sarokban egy TOUCHPAD DIABLED logo. Enabled-et sehol sem tudok megjelenteni. Mindig csak DISABLED.
Vmi 5let? 8-kor hívom a boltot ahol ''javították''.
[Szerkesztve] -
Anubis_9
addikt
Akármit próbáltunk haverommal, nem jutottunk 1-ről a 2-re. Van egy Windows Live CD-m, amiről tud bootolni a gép és a saját lemezen lévő operációs rendszerről indulhat a gép. Ez amolyan helyreállító/vész-adatmentő (
) lemez. A lényeg: ez alatt sem volt semmiféle tapipad működés.
Ilyen ki/be kapcsoló gom tényleg vanRögtön megnézem.
-
Kicker
őstag
amúgy az akksit nem kell kivenni, ha hálózatról működteted, mert elektronika vezérli a töltést. én ebben nem vagyok totál biztos, attól még lehet hogy neked van igazad, én abban hiszek amit ÉN vezérlek..
én konkrétan úgy tudom, hogy az első 3 töltés-merítés szélsőértékeit veszi figyelembe az elektronika, és onnantól kezdve áll be.. -
amol
addikt
Nem egészen
Dell Latitude D620 ATG
Intel Core2 Duo T7200 2.0GHz
1GB (2*512) 667MHz DDR2
14,1'' WXGA TFT (1280x800) 500cd/m2 fényerő
120GB SATA HDD 5400rpm
Win XP Prof HUN
8xDVD+/-RW
Intel GMA 950, BlueTooth, Intel ProWLAN 3945 802.11a/b/g
magyar billentyűzet
349 900 Ft
Ez a nagyker ára, tehát valószínűleg nettó.
[Szerkesztve] -
amol
addikt
Én HP-n még nem láttam csak majdnem az összes Toshibán meg néhány FuSi-n. Dellen, IBM-en, LG-n, HP-n gombokat láttam, végülis az is jó, de hogy ne legyen semmi, az számomra ki van zárva.
Magasan a legjobb megoldás a poti szerintem, nem értem miért hagyják ki, költsége kb. 150Ft. -
Hunci
senior tag
+ (#1076) net84 :
A probléma nem az hogy a Webcam nem lenne jól feltéve .
Sokkalinkább az hogy a Cam nem csinál semmit .
Mintha valahol valamit aktivizálni kéne .
O.K.
A téma :
Szal van egy ASUS A3Ac notebookom.
A gép hibátlan.
Amikor az előző tulajától szereztem Ő azt mondta hogy mikor Ő átvette akkor ment a CAM is , csak leformázta , s emiatt a dolgokat újra kellett tenie , de a kamerát nem tudta jól visszainstallálni.
O.K. mondom semmi baj majd megoldom .
Azóta nem jutok 1-ről a kettőre.
Csak annyi változott , hogy egy helyi sráctól átszedtem az eredeti drivert ( mert a srác sajnos nem adott semmi softweart , csaka notit + a töltőt
S ezóta már van egy '' BisonCam, NB Pro '' meghajtómami maga a kamera akarna lenni , de ...
Mikor rámegyek --> felkínálja ezeket a lehetőségeket : újfelvétel / Az összes kép törlése a kameráról , de nem csinál valójában semmit .
'' Nem látom magam '' ezt mondtad shteer , hogy magam kéne látnom, de semmi
Esetleg egy driver , vagy valamit aktiválnom kell , vagy valami tipp
Előreis köszönöm : Béláné -
-
dannynet
tag
No, feltelepítettem az új BIOS-t. Nem is értem hogy miért A6M-ASUS-0906 névre hallgat, először azt hittem hogy ezek a számok 2006. 09. havi kiadást jelentenek. Amikor viszont elindítottam a WinFlash programot, akkor már egyértelműen kiderült hogy szó sincs tavalyi verzióról, a ROM fájl dátuma 2007. 01. 04.
Az érdekes hűtési jelenség továbbra is megmaradt, más változást egyelőre nem tapasztaltam. -
És milyen?
Amúgy meg most nézem, hogy már az A6M-ekből és A6Rp-kből is új és jobb gépek vannak kb. ugyanolyan áron mint decemberben, de hát ugye sulinet 31.-ig volt!
Ráadásul a noti így ugye csak 126e-be került végül, ami azért nem semmi. Csak azt nem tudom, hogy 3év alatt mennyit veszít az értékéből... -
Almos
aktív tag
Asusból ez az egyetlen ami egyáltalán szóba jöhetne, ez Pclandnál vagy notebookworld.hu-nál még 140 alatt is van, de egyrészt nagyon nehéz (3kg feletti), másrészt jobban örülnék egy olcsóbbnak, mert szerintem ebbe a keretbe még bele kéne szorítani majd egeret táskát is... (igaz asusnál adják mindekettőt, de asus tatyóról nagyon negatív a tapasztalatom), másrészt amit találtam FuSi-t ([link]) 126-ért az elsőre nagyon jónak tűnt... Aztán most ott tartok, hogy nem eszik olyan forrón a kását
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Acer Nitro Gamer Laptop, karcmentes, doboz, 1 év garancia(i7 11800h, 3050ti)
- Asus TUF A15 gamer laptop/Ryzen 7 7735HS /RTX 4050 6GB 140W/16GB DDR5/1TB SSD garanciás 2027.05.16
- EliteBook 640 G10 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8945HX RTX 5060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest