Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
Az aláírásomban látható konfigom van, 2 napja lett összeszerelve, de vagy az összeszerelésben, vagy uefi beállításban lehet valami hiba, mert első indításra az asus logón nem mindig megy túl, ilyenkor egy idő után eltűnik az uefi-be való belépést leíró felirat. Ilyenkor az uefi-be sem lehet belépni, csak a restart segít. Uefi-ben minden defaulton van, a system performance normal-ra van állítva. Előre is köszönöm a segítséget.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
Ha az M5A99FX PRO R2.0 alaplapomra egy Corsair h100i hűtőt szerelek, használható marad mind a 4 Ram slot? Mert most egy Macho 120 Rev. a van és nem használható csak 3 slot. Előre is köszi a választ.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
Köszi, csak azért kérdem mert a Macho 120 rev. a takarja és a hűtésével sem vagyok megelégedve, viszont magasabb nem nagyon fér a házamba (Thermaltake Urban s31).
-
NyMRooD
őstag
Sziasztok,
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de mostanában feltűnt, hogy 1-2 másodpercre "lefagy" a gépem, ilyenkor megáll a kép és az utolsó fél másodpercnyi hang is beakad (és talán akkor is van valami zúgás, ha éppen nincs semmilyen hang, de ezt holnap kiderítem) utána viszont minden rendben van. 1-2 napja kezdte csinálni és ahogy olvasgattam jó eséllyel az alaplap a ludas (pl. bios beállítás). Ami fontos lehet, hogy az UEFI-t gyári beállítások mellett használom (legalább is feszültség beállításával meg ilyesmivel nem szórakoztam, de holnap alap beállításra állítom) és a hangszórónak a monitoromba épített hangszórót használom HDMI-vel, így az is keresztül megy a videókártyán (szóval lehet, hogy az a gond). Ha tudnátok segíteni akár a probléma megoldásában, akár abban, hogy hol (és hogy) kezdjek el a probléma forrása után kutakodni, nagyon megköszönném.u.i. konfigomat lásd az aláírásomban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lexus, Toyota topik
- Milyen monitort vegyek?
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest