Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Az alaplappal már több topik foglalkozik, a keresőt használni kéne. Az eddigi tulajok biztos tudnak segíteni.
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=35&swhat=asus%20k8v&show=AND&ssep=%20&sid=[/L]
Closed. -
AFoley
csendes tag
Most voltam egy boltban SATA tápáttalakítót venni és megkérdeztem őket hátha mondanak valami okosat. Szerintük az alaplap memóriacsatornájával lesz gubanc. Létezik?
-
dzsoni
senior tag
Tök felesleges.
Ha a proci nem szereti a ramokat akkor teljessen mindegy hogy milyen lap van alatta.
-----------
Valószinü hogy a proci nem szereti a ramokat. Én is játszadoztam vele. TwinMOS ramokkal nem lehetett húzni a rendszert, a mostani Winbondal pedig tökéletessen megy pedig a ramok speckói ugyanazok. -
AFoley
csendes tag
Hali!
A gondom a következő:
Két napja vettem egy Athlon 64 3000+ prockót, hozzá az említett alaplapot (sima, nem Deluxe), illetve 2 db KingMax 400-as modult. A helyzet az, hogy a két mem-mel sehogyan sem akar működni a rendszer, már az xp telepítésénél fagy. Hogy melyik foglalatban vannak a memóriák teljesen mindegy neki, nem megy. Egy modullal viszont teljesen jó (az xp is felment), bármelyik is legyen benne és bárhova is rakom.
Lehet hülyeséget kérdezek, de ez a prockó hibája is lehet (az inchip memvezérlő miatt), vagy az alaplap a sunyi? Esetleg máshol lesz a gond?
Válaszotokat előre is köszönöm.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kingston FURY Beast 16GB (1x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 2400MHz (Beszámítás)
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit egyben eladó! GAR/SZÁMLA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP 250 G7,15.6",HD,i3-7020U 4GB DDR4,250 SSD,DVD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest