- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
sdombi
tag
válasz
Tamarel #4681 üzenetére
nekem is zsanér dolog volt, 1 hónap huza-vona után hajlandó volt az asus futárt küldeni nagy nehezen.
iPon-on tesztelték a K53TA-t nem túl jó véleménnyel és fogtam és belinkeltem a törött zsanéromat egy hsz-ban, erre szinte azonnal reagált valaki, hogy utánanézek az ügyednek mert valamiért köze volt az ASUS-hoz. Ez volt szombaton. Hétfőn délután jött az email, hogy a gépet garanciálisan fogjuk javítani és futárt is ingyen küldünk érte.
Onnantól semmi gond nem volt. A szerviz jó munkát végzett és alig több mint egy hét alatt megcsinálták a notimat. Szóval ha még nem szedted szét a notit és még garis (fél éves) akkor írj nyugodtan az ASUS-nak, hogy te tudsz már ilyen esetről.
Ha meg szaroznak mint nálam is tették egy hónapon keresztül, akkor írj privátot megadom az adataimat és hivatkozhatsz konkrétan rám. Kétlem, hogy több kéne nekik.
Egyébként ha tudod vidd be pesten a Fixdirect kft-hez. Se perc alatt megcsinálják egy szó nélkül a gépedet. Az ASUS ügyfélszolgálat a tahó és nem a szerviz....... -
->Raizen<-
veterán
válasz
Tamarel #4681 üzenetére
Az én notebookom mikor elsőnek megláttam egy boltban rögtön lejött hogy azok a zsanérok nem valami acélosak. Próbáltam kímélni naponta 1x nyitottam ki csuktam le.
Ha az asus fejével gondolkoznék akkor kb ha mindkét zsanér eltörne akkor javítanák ki a hibát mert ez már teljesen akadályozza a rendeltetés szerű használatot. -
Kornel
veterán
válasz
Tamarel #4681 üzenetére
Mondtam, hogy ez lesz a vége... kivétel nélkül. Gyártó nem csinálja gariban, úgyhogy vagy megcsinálod 2 db kis átmenő csavarral, vagy eladod áron alul.
Erre mondtam, hogy megérdemelne egy csoportos pert az Asus, ha már nem vállalja az ipari hulladékának a garanciális javítását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- OTP Bank topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Diablo IV
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Politika
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Honda topik
- További aktív témák...
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i5-1240P 16GB 512GB magyarított vbill ujjlolv IR kam gar
- Asus rog strix scar17 (2023) RTX4080 gamer laptop + laptop hűtő
- Victus 16-d0004nq 16" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe SSD gar
- iMac A2438 (2021) All-in-One 27% 24" 4.5K Retina M1 16GB 2TB SSD gar
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10850H T2000 32GB 512GB ujjlolv IR kam új akku gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest