Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
ASUS hangkártyák
A topik összefoglalójában általános információkat és beállítási útmutatót találsz az ASUS hangkártyáihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlaveDealer
tag
válasz
C s a b i #621 üzenetére
Ismerős nekem is ez a jelenség! Nekem akkor csinálja ha a xonar driverében be van állítva a SPDIF(kivan pipálva PCM), Vista vezérlőpultban is alapértelmezett a digitális kimenet ÉS például a foobar2000 output is digitálisra van rakva. Ilyenkor én sem tudok semmit állítani xonar driveren belül(se EQ se Effectek, semmi).
Úgy oldottam meg hogy foobar output-ját sima analog hangszórókra állítottam, nálam úgy működik minden.
-
SlaveDealer
tag
válasz
abridabri #622 üzenetére
Akkor vagy tényleg ősrégi hangfalaid lehetnek vagy egyszerűen (ne haragúdj
) botfülű vagy!!
Szerintem ha megérkeznek az új hangfalaid akkor egy hangszerelt .flac zenével próbáld ki a "csúcs" realtek hangkarid meg a D1-et és ha akkor sem érzel különbséget akkor a -hiba az ön készülékjében van -
-
SlaveDealer
tag
Üdv!
Lenne egy problémán a DX kártyámmal. Adott egy z-5500 optikai kábelel összedugva vele. Ha optikain zenét hallgatok vagy filmet nézek nem mozognak a Xonar driver-ében a kis csúszkák, ezálltal nem tudok EQ-zni sem mert semmire nem reagál.
Vista-n belül be van állítva hogy támogatja a DTS, DDL-t 41khz-től 96khz-ig be van pipálva.
Viszont Analog kötéssel meg minden tökéletes.
Ime egy kép hogy mi nem mozog:
-
SlaveDealer
tag
Mitöl lehet az hogy ha 96 vagy 192 khz-re teszem a Xonar DX-et + Vista vezérlőpultba is beállítom az adott khz-t nem tudok semmi EQ-t vagy Effektet állítani a Xonar Dirverén belül sőt még azok a EQ csúszkák sem mozognak. Legujabb beta driver van fent + vista64bit SP1
-
SlaveDealer
tag
Kb negyedszere fogom beírni a mostani kérdésemet. de sebaj ezekszerint nem tudtok rajtam segíteni viszont akkor egy kérést szeretnék kérni Xonar DX tulajoktól!
Azt szeretném elérni hogy a hangkari hátulján a hifi jack-jét dugom be, a házam elején lévő front panelba(hangkimenet+mikrofon) meg a fülesemet használnám. Rádugtam a kártya oldalára a front panel csatiját, de ennek ellenére nem érzékeli ergo bármit dugok a front panel hangkimenetébe süket! Szóval vki probálja már ki hogy müködik-e neki vagy sem mert akkor gariba visszavitetem!
Előre is kösz a segítséget!
-
SlaveDealer
tag
Xonar DX driverében hogy lehet engedélyeztetni az előlapi kimenetet?
-
SlaveDealer
tag
Lehetséges az hogy DX-nél nem lehet használni a házam elején lévő hangfal+mikrofon kimenetet(előlapi panel)?? hiába dugom rá a csatit a kari oldalára de semmi...biosban is engedélyezve van.
Ez ügyben vki tud valamit? -
SlaveDealer
tag
Sziasztok!
Tegnapp vettem egy Xonar DX-et és nem tudom hol lehet beállítani az előlapi kivezetést. Vki tudna segíteni ebben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus VivoBook s14 Flip /i3-1315u/16/512ssd/14/FHD/IPS/Touch/HUv
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- 27% Számla! HP Transcend 2,8K OLED laptop! Ultra 155H / RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest