Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
ASUS hangkártyák
A topik összefoglalójában általános információkat és beállítási útmutatót találsz az ASUS hangkártyáihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
BullZeye #4385 üzenetére
Satahoz is van átalakító ha van még szabad sata tápkábeled ami már amúgy is ott van [link]
De ha nincs szabad sata táp akkor még ilyen elosztó is van hogy az egyik bedugott eszközből vidd tovább [link] alternatív [link]
Természetesen 5,25-3,5 átalakító ezekhez is kell, de nem a tápegységről hozzák az áramot, onnan nem kell külön kábel.Amiket másodszorra linkeltem ([link]), azokat meg nézd meg jobban, alaplapi ventillátor táp csatlakozót alakít molexre, csak azt nem erre találták ki úgyhogy én nem tudom az onnan kapott áram mennyire jó a hangkártyának. A ventillátornak pl tökmindegy hogy az alaplapra dugod vagy a tápról jövő molexre, szóval lehet hogy tökugyanaz.
-
Visormail
addikt
válasz
BullZeye #4379 üzenetére
Nem lehet az alaplapról. Olyan eszköz tápját kellene elosztani amihez amúgy is megy tápkábel és aránylag közel van a kártyához, valami ehhez hasonlóval [link] akkor valamivel kevesebb kábel kellene, nincs jobb ötletem. Mert ennek a közepébe lehet dugni azt ami a tápból jön, így nagyobb távolságot is át tud hidalni a kártya meg mondjuk a dvdíró közt.
-
Beatmad
csendes tag
válasz
BullZeye #4324 üzenetére
Stereo upmix a legújabb gyári driverekkel is tökéletesen működik, persze csak akkor ha a audio channelt, 2 channel-re állítod, úgy simán úgymond "straight"-be szólni fog mind a 6 vagy 8 hangszóród, illetve ilyenkor van lehetőség bekapcsolni az egyéb strereo-ról upmixelő effekteket mint dolby pro logic II, vagy DTS Neo (attól függ melyik kártyád van)
Egyedül ennyi kis baja van az asus hangkariknak hogy, mindig váltogatni kell a bemenő csatornák számát, 2 channel, 6 channel, 8 channel, attól függően hogy zenét hallgatsz vagy játszol, filmezel -
DemonDani
addikt
válasz
BullZeye #3820 üzenetére
Ez lenne az a Driver amivel semmi gond nincs?
Komolyan el nem tudom képzelni hogy akkor milyen a Creative, ha ez jobb a drivere miatt...
3napja folyamatosan szívok a stereo kiterjesztéssel, hiányoznak opciók a driveremből, lehet hogy pont ennek az opciója... siralmas... tegnap már visszapakoltam a jack-eket az ALC1200-ba...uff ma jött el a nap hogy az asus support teamnél próbálkozok mondanak e valami okosat vagy nyugodt szivvel törhetem 3 esetleg 4 darabba a kártyát
-
c41r0^
őstag
válasz
BullZeye #1109 üzenetére
de igen, monitoringnál gerjedt volna a hangfal, csak ez is attól függ, milyen hangerőre állítod, ez volt az első tippem
fogalmam sincs, hogy akkor miért van visszhangod, ha nem aktívak a környezeti hatások...
XP és Vista alatt hogy működik a kártya? ha ugyanígy, akkor hibás darab szvsz, mert semmiféle visszhangnak nem szabadna lennie alapból...régen néztem már az ASUS support weblapját (most ráadásul elérhetetlen), de ha Win7-hez van már valami driver vagy legalább patch a Vistás driverhez, akkor fel kell tenni, jobbat nem tudok mondaniszerk.: most bejött a weblap, win7-hez van beta, próbáld ki a vistás stable-t is
-
c41r0^
őstag
válasz
BullZeye #1104 üzenetére
az ígért kép segítségként a record fülről, a "monitoring" funkció legyen kikapcsolva (a "szem-ikonra" kell kattintani), a kis piros négyzet meg a MIC sávon legyen (így aktiválod a mikrofont bemeneti egységként), a mikit meg értelemszerűen a legelső/legfelső csatlakozóba kell dugni a hangkártyán
-
c41r0^
őstag
válasz
BullZeye #1104 üzenetére
szerintem a "monitor" funkció be van kapcsolva nálad, azért visszhangos (magyarul amit hallasz a hangrendszereden, az bemegy a mikrofonba is, majd az a hang újra kijön a hangrendszeren, és a kör folytatódik, eredménye a visszhang)
a mixer/record menüről majd linkelek képet otthonról, hogy kéne beállítanod, bár szerintem teljesen egyértelmű...egyébként nekem is kis szürke 800 ft-os mikim van és tökéletesen működik
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #1096 üzenetére
Most, hogy megy reggel óta a mikrofon (semmit nem nyúltam hozzá tegnap óta). Tudok képet küldeni róla, de a vezérlőpultban a hangok/felvétel/stereo mix/jelszintek ott csak egy skála van 1-100ig, és BALANSZ, viszont nincs itt microphone boost (réges rég volt, most nincs)
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #1093 üzenetére
jah és még valami, be van dugva a megfelelő helyre a 700 forintos mikrofon, viszont nem nagyon van hang :\ Egyszer volt még a legelején, de aztán mivel nem nagyon volt microphone boost, ezért alaplapit használtam. Most viszont újra bedugtam, és TSen egyiken sincs hang, mármint Mixer/Record, ott se Line In, se AUX, se MIX nem jó
na meg hol van Asus Xonar DXnél a Microphone boost, picit röhejesnek tartom, hogy egy ennyibe kerülős kártya, ilyen alap dolgokat nem tud, és még minidg kénytelen vagyok az alaplapi hangkarit használni erre ... ><
jah és W7 64 bit oprendszert használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest