Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Monitor hiba topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
ASUS hangkártyák
A topik összefoglalójában általános információkat és beállítási útmutatót találsz az ASUS hangkártyáihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
BullZeye #4385 üzenetére
Satahoz is van átalakító ha van még szabad sata tápkábeled ami már amúgy is ott van [link]
De ha nincs szabad sata táp akkor még ilyen elosztó is van hogy az egyik bedugott eszközből vidd tovább [link] alternatív [link]
Természetesen 5,25-3,5 átalakító ezekhez is kell, de nem a tápegységről hozzák az áramot, onnan nem kell külön kábel.Amiket másodszorra linkeltem ([link]), azokat meg nézd meg jobban, alaplapi ventillátor táp csatlakozót alakít molexre, csak azt nem erre találták ki úgyhogy én nem tudom az onnan kapott áram mennyire jó a hangkártyának. A ventillátornak pl tökmindegy hogy az alaplapra dugod vagy a tápról jövő molexre, szóval lehet hogy tökugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Monitor hiba topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fedora Linux
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest