-
PROHARDVER!
>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/
Új hozzászólás Aktív témák
-
0RH-
csendes tag
válasz zolizozo80 #649 üzenetére
Szerintem a partition magic tudja ezt. De akkor ugye egy működő géphez kell csatolni a hdd-t és sdd-t is. pl usb-vel vagy sata-val, amin van windows.
Én linuxot használok, abban van parted, azzal tudod létrehozni, a dd parancs pedig mindent tud másolni. A linuxok meg tudnak dvd-ről indulni.Az 1. partíció egy rejtett fat32, abban van az efi indító. A tartalmát másold át.
A 2. partíció a windows gyors indításához kell, ez ntfs. Szerintem ennek nem kell a tartalma.
Ezeket ne vedd kisebbre, mert akkor indítási probléma lesz.A 3. a windows, ezt méretezheted, szintén ntfs. Ennek biztosan nem kell a tartalma, mert ide települ a windows.
A 4. a windows telepítőt tartalmazza, ezt is méretezheted, szintén ntfs. De a fájlokat át kell másolnod. Van benne egy iso (ha jól emlékszem, vagy más formátumú dvd image fájl) és abból települ a windows.Ezeket már letöröltem a gépemről, pontosan nem emlékszem a kiosztásra. Lehet volt még a 3. és 4. között egy windows adat partíció is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
- Ej-Ha! Lenovo ThinkPad P17 Szép Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i5-10400H 32/1TB QUADRO T1000 4GB
- MacBook Pro 14" M1 Pro chip 10 magos CPU-val, 1TB SSD 2021 novemberi
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 3050 4GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest