- A Clearwater Forest hozhatja az Intel 3D-s gyorsítótárát
- A középkategóriás csatamágusával kezd az Intel
- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egyelőre jegeli az Intel felvásárlását a Qualcomm
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz ->Raizen<- #7969 üzenetére
ohh ez fincsi -.-'
mondjuk Bétát csak akkor, ha fontos javítást ígér.
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
->Raizen<-
veterán
válasz ->Raizen<- #7862 üzenetére
So the solution: A megoldáshoz:
1) Right click your wireless Icon, bottom left of Winows 10 taskbar (or 7, 8, 8.1)
Jobb egér klick a vezeték nélküli ikonra
2) Select "Open Network and Sharing Center"
A hálózat és megosztás központot kiválasztani.
3) Select "Change adapter settings", found on the left
Kiválasztani az adapter beállításokat megtalálod balra.
4) Right click your wireless connection and select "Properities" (ensure you are doing this on the faulty wireless card and not ethernet or a different wireless adapter if you have more than one)
Jobb click a vezeték nélküli kapcsolatnál és a tulajdonságokat kell kiválasztani
5) Select "Configure"
Kiválasztani a beállítást
6) Select the "Advanced" tab and change these settings from the defualt to the ones I have indicated
Kiválasztani a speciális fület és változtasd meg ezeket az értékeket az alapértelmezettről:- 802.11n channel Width for 2.4Ghz conenctions to 20mhz ONLY (Defualt is Auto)
20 mhz csatorna szélesség egyedül csak ezt, az alap az auto
- Prefered Band 2.4Ghz (Defualt is Auto)
Preferált 2,4 ghz, az alap auto
- Roaming Agressiveness 1. Lowest (Defualt is 3. Medium)
A barangolás intenzitása legalacsonyabbra, az alap 3, közepes.
- Wireless mode 802.11b/g (Defualt is 802.11a/b/g)
Vezetéknélküli mód 802.11b/g Ez a legfontosabb beállításFinally, to eliminate any issues from Windows 10 itself, make sure to disable P2P updates in your wifi settings. Open the Xbox app and sign in, go to settings and disable Game DVR. Open wifi settings and disable auto connecting to wireless hotspots. And finally, if you are not using any bluetooth devices, turn off bluetooth in Windows 10 settings so the wireless card has less interference to deal with.
Végül minden probléma elhárítása érdekében legyél biztos abban hogy deaktiválod a p2p frissítéseket a wifi beállításaidban. Az xbox appot meg kell nyitni be kell jelentkezni, és a beállításokban ki kell kapcsolni a game dvr-t. Nyisd meg a wifi beállításokat és lődd ki a vezetéknélküli nyilvános hozzáférési helyeket. És a bluetooth-ot is lődd le mert interferálhat a wifi kártyával.
Volt még egy probléma ami néha előjött, bekapcsolás után fekete képernyő, és csak a háttérvilágítás ment. Ez a hiba csak arra javult ha teljesen lemerítettem az akksit 1%-ot állítottam be a kritikus töltöttségre az energiagazdálkodási beállításokban, ezek után már be se lehetett kapcsolni és itt jött a lényeg, 4 percig nyomva tartottam a bekapcsoló gombot majd viszadugtam a töltőt a laptopba és bekapcsoltam. Azóta a gép hibátlan. Gondolom alaplap csere miatt volt valami statikus feltöltődés valahol, amit megoldott a bekapcs gomb nyomvatartása, és az akksi lemerítése.
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
Topikgazda
-
Jazz
Topikgazda
-
thomasa
senior tag
válasz ->Raizen<- #7989 üzenetére
Első "gamer" notim egy MSI volt 2007-ben, még megvan, semmi baja...
-
thomasa
senior tag
válasz ->Raizen<- #7991 üzenetére
Most ha azt mondom 3 évente takarítottam ki, biztos furán nézel, pedig így van. Ezek már olyan paszta keverékek, amik nem száradnak be, mint a tualatin idejében.
-
martinkahhw
csendes tag
válasz ->Raizen<- #7994 üzenetére
Köszönöm a válaszod
-
DLIVEKING999
csendes tag
válasz ->Raizen<- #7994 üzenetére
Nekem ,ha nincs lekorlátozva a proci akkor Pl Gta5 alatt is simán felmegy 90c ig.
2 hónapja van meg kb.Lenovo Legion 5i Pro 2022, I7-12700H, 16 GB DDR5, RTX 3070TI 8GB, 1TB M2:Samsung PM9A1, 2TB WD BLACK SN850.
-
DLIVEKING999
csendes tag
válasz ->Raizen<- #8004 üzenetére
SAMSUNG XP941 MZHPU256HCGL-00000 M.2 256GB
Ez a típus.
Az a baj,hogy ,ha hivatalosan el küldeném a gépet akkor 1 de inkább 2 hét lenne ,egy sima újrapasztázás.
Viszont ,ha várok akkor meg lehet,hogy fölöslegesen terhelem le. (jelenleg 3.0 Ghz -50 mV)[ Szerkesztve ]
Lenovo Legion 5i Pro 2022, I7-12700H, 16 GB DDR5, RTX 3070TI 8GB, 1TB M2:Samsung PM9A1, 2TB WD BLACK SN850.
-
aktív tag
válasz ->Raizen<- #8007 üzenetére
melyik verzió ami most stabil? mert frissítenék már én is.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
nagyúr
válasz ->Raizen<- #8007 üzenetére
Nálam régebbi játékokkal hibátlan az új driver.
-
aktív tag
válasz ->Raizen<- #8010 üzenetére
-
xyvz2
tag
válasz ->Raizen<- #8044 üzenetére
Hali. Mit takar hogy kijelző + wifi? 2 mondatban...bocs ha már írtad de nem olvastam vissza...
-
SkyS1gn
félisten
válasz ->Raizen<- #9719 üzenetére
Legujjabb van fennt mindig.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 16 M1 Pro / 10C CPU / 16C GPU / 1TB SSD/ 16 GB RAM
- Lenovo ThinkPad T470s, I5-6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, áfás számla!
- Lenovo ThinkPad T470s, I5-6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, áfás számla!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest