- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
kenyocsaba23 #1 üzenetére
Üdv!
Az Azonnali VGA-s kérdések órája topicban kérdezd meg.
Legközelebb kérlek, ne nyiss feleslegesen új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
kenyocsaba23
tag
Sziasztok ! A címben szereplö kártyával lenne gondom még pedig az hogy kaptam egyik ismeröstöl és müködő kariként ez biztos is h jó mert használtam nála énis . A probléma az lenne hogy elszeretném adni de régen nem volt már gépben mivel új lett és nagyon melegedett is ma elvittem egyik haverhoz kipróbálni hogy megy e de a vga hiba sípolást lehetett hallani a lappal tuti nincs baj jmert azóta is megy a másik hogy egy sapphire ati hd4650 et is elvittem tesztelésre de az sem ment . Kérlek segítsetek ! üdv Csaba!
Aktív témák
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MSI GeForce RTX 4070 Ti GAMING X SLIM 12GB GDDR6X 192bit Videokártya !
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRUE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE Radeon RX 7600 XT Gaming OC 16GB GDDR6 Videokártya !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest