- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Új hozzászólás Aktív témák
-
mob_zzz
aktív tag
válasz
Nyugdíjas #800 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy N-es routert akar venni a géphez. A kérdésre a választ nem tudom.
Szerk.: jobban meggondolva, 1-2 szoba távolságban nem hinném, hogy netezés esetén érezhető lenne sebességjavulás. Lakásokban, kisebb házakban egy darab b/g-s router is prímán szórja a netet.
-
Stoto
tag
válasz
Nyugdíjas #614 üzenetére
EEEctl 0.2.4 1000H-hoz igazított ini-je:
http://stoto.extra.hu/eeectl.ini -
Stoto
tag
válasz
Nyugdíjas #600 üzenetére
Az ini fájlban ki lehet szedni az fsb állítgatós menüt, illetve be lehet állítani, hogy milyen értéket mutasson az ikon, pl nekem a venti sebességet és a cpu hőfokot cserélgeti 3 másodpercenként.
Ha valaki nem akar inibe turkálni, szívesen elküldöm bárkinek az enyémet is.
-
Attieee
csendes tag
válasz
Nyugdíjas #502 üzenetére
Minden jelszót illetve fontos adatot töröltem a gépről mielőtt beadtam volna, nem is azzal van a gond, hanem hogy az ember feltesz magának jópár programot ami nem 2 percig tart. Ezenkívül volt rajta 40 giga személyes jellegű, de nem titkos fájl, amit akármikor pótolok, csak az sem 2 perc.
Adhatnál tanácsot hogy egy futárral akinek semmi köze az egészhez hogy vitatkozzak, vagy egy telefonos ügyintézővel mit tudok keménykedni amikor az csak annyit tud mondani hogy küldjem el mégegyszer a szervízbe, és mikor negyedszerre tértem rá hogy akkor hogy kárpótolnak, megadta a szervízvezető számát és e-mailjét aki keddig tanfolyamon van. Szóval ne hidd hogy nem próbálkoztam, egyszerűen teljesen tehetetlen az ember egy ilyen multival szemben. Azonkívül a kereskedőnél is kb 20 percet üvöltöztem az eladóval, internetről kinyomtatott fogyasztóvédelmi törvénnyel a kezembe, de vele sem tudtam mit kezdeni, esetleg összetörhettem volna az üveg vitrineket, (erre amúgy fel is készültem) ami után teljesen biztos hogy nem lesz jó laptopom. Várom a tanácsod! -
Zola007
veterán
válasz
Nyugdíjas #452 üzenetére
Te pösti vagy nemde? Szerintem itt elég sokan, csak azért az magyar viszonylatban az eléggé kánaán termék/ár/nyitvatartás szintjén.
Csak mert még felénk parasztfalván is találok 667-est, esetleg várni kell rá pár napot, de ez nem instantkávé, hogy ne lenne meg valaki addig nélküle.
Én Debrecenben is találtam még aznap mikor kerestem és egy fél órás odavissza buszutat még kibírtam miatta.
Most ezt csak azért mondom, mert van olyan pesti ismerősöm, aki nem képe megemelni a farát, ha az ő utcájukban mondjuk csak 800-as van, de két utcányira van 667, akkor hót zicher, hogy a 800-st veszi meg. -
petrosilov
tag
válasz
Nyugdíjas #352 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Ilyen megoldást úgyis csak kényszerből használ az ember. Van rá normális asztali vas, meg jó monitor, ha "termelni" kell, de külső helyszínen, földön ülve, pár képet megfaragni, beküldeni akkor talán mégsem teljesen halott próbálkozás egy ilyen apróságon sem. (Favoritjaimat sajnos anyagilag nem tudom támogatni: Lenovo X301, Macbook sajnos most nem játszik...)
-
efgeri
csendes tag
válasz
Nyugdíjas #253 üzenetére
köszönöm a hozzászólást
Csináltam egy kis próbát. Alapállapotban 8MB a vram
, a felbontás 1024x600; átállítottam 1024x768ra, így lett 9MB; még állítottam 16XXxXXXXre (nem tom pontosan melyikre) és 12MB volt a teljesítmény.
Az igaz, hogy még nem használtam túl sokat, de akkor isEgy kis hiba kérdés: van valaki rajtam kívül, akinek a tapipad valahol fel van válva kicsit?
Nekem konkrétan a jobb oldala olyan, mintha elengedte volna a ragasztás vagy nem is tudom, milyen megoldással van az illesztés, de visszanyomom, akkor fél percig megint normálisan rajta van... Ettől függetlenül jól műxik az egész
A másik kérdés: ha 3 ujjal játszom az padon, akkor mi alapján nyitja meg az sajátgépet? Beállítás, vagy valami más? Csak szórakoztam egyszer, és ez volt... -
Zola007
veterán
válasz
Nyugdíjas #214 üzenetére
Egyébként nem jött ki még valami biosfrissítés a gépetekhez? Mert windhez most van egy 1.07 az 1.06 után, ami már engedi 224 Mb-ig felnyomni a videomem-t
karika01: Msi wind végülis ugyanez belül anank a külföldi fórumán csináltak egy oldalt, hogy milyen játkokat visz el. 2 G ram mehet bele, nem is olyan drága 4-5 ből már veszel 1 gigát.
Külső vinyóról bőven lehet filmet nézni, mivel annak a tokozásában is ugyanilyen (vagy 1,8") laptop vinyók vannak. Egyébként pendriveról is lehet filmet nézni, ahhoz 4-5 Mb/sec olvasási sebesség már elég (nem 12 gigás Blu-ray ripre gondolok), bár a vinyóé még ahhoz is (olyan 25-35 mega megvan átlagosan) -
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Nyugdíjas #156 üzenetére
Elég vegyesek a tapasztalataim eddig. Csak a netezés céljára tettem fel az 1000h-ra Linuxot (nem akartam agyonterhelni XP alatt a kis masinát erőforrásigényes víruskeresővel és tűzfallal). Én magam nem értek a Linuxhoz, ezért egy ezen a téren járatos barátomat kértem meg, hogy telepítse fel dual-boot rendszerben. Ő a Debian disztribúciót ajánlotta, ez is került fel végül. Először az instabil verzióval próbálkoztunk, de nem ment vele a WiFi. Másodjára a tesztelés alatt lévő változattal próbálkoztunk, ezzel már a WiFi okés lett, a weebkamerát nem látja és a Skype-n nincs hang, végül egy OS frissítés telepítése után újra elszállt a WiFi. Most a harmadik próbálkozás előtt állunk... Macerás ügy. Mivel új cuccról van szó, úgy kell összevadászni a Netről külön-külön mindenhez a megfelelő drivereket. Bár lehet, hogy egyszerűen más disztríbúcióval kellett volna próbálkozni. Nem tudom, biztosan tuti dolog ez a Linux, de én "kívülálló" szemmel csak azt látom, hogy az XP-vel minden pöpecül működik, a Linux alatt meg izzadni kell, hogy alapdolgok működjenek...
-
Cyrin
addikt
-
Zola007
veterán
válasz
Nyugdíjas #144 üzenetére
"Nonetheless, actual mouse movement falls considerably short of the promise of the design itself. Like many Bluetooth mice, the V470 continues to exhibit the occasional skipping that occurs when its 2.4GHz signal clashes with a Wi-Fi connection, which uses the same frequency. This appears to have been reduced significantly from past mice, which often bordered on the unusable, but is enough to thwart users who need very fine-grained mouse movement. In testing, the jumps were not so frequent as to prevent regular use but never went away even with Wi-Fi interference robustness enabled to avoid conflicts. It would be reasonable to assume that most notebook users regularly use Wi-Fi in 2007; why would it be acceptable to switch that off to use a mouse properly?"
from: [link]
Hát úgy látszik tényleg a wifi a gond, a hasonló freki miatt nagy terheltségnél gyakorlatilag "leszorítja" az adott frekvencia környékéről az egeret, ezért akadozik.
-
Zola007
veterán
válasz
Nyugdíjas #144 üzenetére
Köszönöm szépen, nem kell többet fáradnod vele, szépen lejön, hogy milyen kinézetje van.
Ahhoz már késő volt, hogy realizálódjon bennem, hogy a tapipad mérete lehet az átlagnál nagyobb.
Csak féltem, hogy kicsi lesz, már csak a v450 nanoról kellen gyűjtenem vmi infót.
Olyan kis mütyűröket is ki mernek adni a gyártók, hogy kakaóbiztos géphez nem adnám óvodába. Múltkor villantott be egy srác a universityn egy 5x3x2 cm-es egérrel. Mondjuk gumírozott, így nem tenyérrel tolod, hanem a két ujjaddal, de azért van határa a dolognak, íjjjnye!! -
Zola007
veterán
válasz
Nyugdíjas #139 üzenetére
Hát ez olyan, mint rózsaszín autót venni. Úgyis benne ülsz és nem látod
Nekem fekete windem van, csak nyomon követem a topicot, így erről még nincs infóm.
Cyrin sem említette, hogy vmi gond lett volna vele.
A logitech saját szoftverével próbáltad egyébként?Ha nem gond, tudnál felrakni róla nem marketing szagú fotót?
A 'la natúr, ahogy kinéz mezei szemmel.Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- SSD kibeszélő
- Kuponkunyeráló
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- RAM topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Dell Precision 3551 - i5 10300H ,16GB RAM, SSD, Quadro 4GB vga, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest