Új hozzászólás Aktív témák
-
drkl
csendes tag
Tudja valaki, hogy hol van a gépen lévő magyar Works 7.0 telepítőkészlete?
Én sem a gépen, sem a dobozban nem találom. Megnéztem a mellékelt DVD-t, azon sincs. -
drkl
csendes tag
Igen is meg nem is.
Mivel ott nem láttuk meg a subpixel hibát (mert kéken világít a pont mindig).
ezért abban egyeztünk meg, hogy a reklamáció napján lecsökkentett 102 eFt-ért kapom meg a gépet, és a 2 eFt-ot különbözetet ott majd levásárolhatom. Meg is tettem vettem a gépbe egy 4 gb-os sd kártyát.
Ha valaki nem veszi még vásárlás előtt a pixelhibát, akkor sok esélye nincsen a cserére, mert bizonyos számig bizonyos helyeken lehetnek pixelhibák a szerződés szerint.
Nekem továbbra is nagyon jó a véleményem a PCX-ről. Korrektek.
Már fel sem tűnk a hiba, ez azonosítja a gépet. -
drkl
csendes tag
Hát ma megvettem a pcx-nél a picikét. Direkt bekapcsoltattam, a pixelhiba miatt, de csak a BIOS-t indítottál el, (kék háttér) mert különben az xp telepedik.Megnyugodtam: nem látszott pixelhiba.
Hazaérve xp install, fekete háttér, és lám van egy kék színű pixelhibám.
Na most holnap megpróbálkozom a cserével. Vagy nem érdemes?
Olyan mint a lyukas fog, az ember mindig birizgálja a nyelvével, én meg mindig olyan beállításokat csinálok, hogy látszódjon a hiba. A hiba középen van szélétől befele 3 centire.
Nem tudom mi lesz a reklamációs eredmény, majd megírom.Különben nagyon szép, de a touchpad gombjai nagyon kemények, ez meglepett...
-
drkl
csendes tag
válasz
Tuco Ramirez #187 üzenetére
Dell notebook kézikönyvében le van írva, hogy az akku élettartama 400-500 töltés-kisütés.
Vagyis az akkut akkor kell használni, ha nincs 220V ac.
Vagyis kerülni kell a töltés-kisütés játékot, és járjon a noti a tápról ha megoldható. -
drkl
csendes tag
Holnap kapom meg az aranyost. Kérdésem az lenne, hogy lehet-e leállítani a vinyót,
(például a notepad-ban írok sokáig), hogy még kevesebb legyen a fogyasztás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest