Aktív témák
-
pottyantós
aktív tag
Már mondták, hogy legalább linkeld be a topicot ahol segíteni tudnak...
És ha még nem jelentette senki a modkerben akkor jelentsd!
-
Tomiboy65
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérem. A gyerekek gépe egy Asrock 775i65GV lap integrált videóval és karácsonyra vettem bele egy Asus ATI Radeon 3450-et (AGP-s). Beszereltem, a külön tápcsatit, monitort rádugtam, boot és itt jött a dráma: a monitor fekete, a bekapcsolási led csak villog, tehát jelet sem kap. Monitor vissza az integrált videóra, boot, de az xp nem is látja a kártyát. A bios-ban nincs olyan lehetőség, hogy integrált videókártya letiltása, csak a prioritását tudom beállítani
(onboard/AGI/PCI
AGI/PCI/onboard
PCI/AGI/onboard)
Ezt is próbáltam átállítani, semmi. Azon gondolkodtam, hogy az integrált videóval bootolni, xp-ben feltenni a drivert és utána próba. De a kézikönyv rebeg valamit, hogy le kell szedni az integrált video drivert és úgy felrakni az agp-st. Megtettem, utána bios - AGI/PCI/onboard beállítás, semmi, jel nincs a monitoron. Nem megy, mert nem ad ki a kártya jelet a monitorra. Azt meg ugye driver nélkül is kéne neki valamit...Kártya ki, be az én régi 4X-es agp-es gépembe, driverek fel, kártya tökéletesen megy, tehát a kártya jó, ja és vadiúj.
Ötletet, tanácsot kérnék szépen, mert a fiam teljesen el van kámpicsorodva... :-(
Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest