- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
A hangszóróból jön a hang? Nekem a hálókártya sípolt egy darabig a lapon.
De egyszer, csak abbahagyta! Nézd meg a vezetékeket, amik a hangfalra mennek!
-
petyax
aktív tag
válasz
Szten Márs #3 üzenetére
Igen, az alaplapon valami.
Ha az audigy kártyát kicserélem egy live 5.1-re, nincs sípolás. Másik gépben az audigy nem sípol.
Magas frekin sípol valami.
Csak akkor, ha már megy a windows. Úgy veszem észre, hogy akkor csinálja, ha nincsen semmilyen terhelés.
Ha zenét hallgatok, vagy egyszerűen leterhelem valamivel a procit, abbahagyja. -
petyax
aktív tag
Valakinek valami ötlete?
-
petyax
aktív tag
Egy olyan problémám lenne, hogy van egy ASUS A7N8X-X alaplapom.
Először egy SB 128-as karival használtam és az alaplap sípolt (szép halkan, de rendszertelenül). Ezután egy SB LIVE 5.1 került a gépbe, így a sípolás megszűnt.
Tegnap vettem egy AUDIGY 2 ZS-t és ezzel ismét előjött a sípolás. Nagyon idegesítő.
Az integrált hangkari le van tiltva. Több slot-ba is próbáltam és mindig ezt produkálja.
Az érdekes az, hogy csak akkor sípol, ha éppen nincs működésbe a hangkártya.
Tehát, ha elindítok mondjuk egy mp3-at és elnémítom a hangot, akkor a sípolás teljesen megszűnik. Mp3 STOP és újra sípol.
Tapasztalt már valaki ilyet? Megoldás van rá? (azon kívül, hogy alaplapot cserélnék)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest