- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
A hangszóróból jön a hang? Nekem a hálókártya sípolt egy darabig a lapon.
De egyszer, csak abbahagyta! Nézd meg a vezetékeket, amik a hangfalra mennek!
-
petyax
aktív tag
válasz
Szten Márs #3 üzenetére
Igen, az alaplapon valami.
Ha az audigy kártyát kicserélem egy live 5.1-re, nincs sípolás. Másik gépben az audigy nem sípol.
Magas frekin sípol valami.
Csak akkor, ha már megy a windows. Úgy veszem észre, hogy akkor csinálja, ha nincsen semmilyen terhelés.
Ha zenét hallgatok, vagy egyszerűen leterhelem valamivel a procit, abbahagyja. -
petyax
aktív tag
Valakinek valami ötlete?
-
petyax
aktív tag
Egy olyan problémám lenne, hogy van egy ASUS A7N8X-X alaplapom.
Először egy SB 128-as karival használtam és az alaplap sípolt (szép halkan, de rendszertelenül). Ezután egy SB LIVE 5.1 került a gépbe, így a sípolás megszűnt.
Tegnap vettem egy AUDIGY 2 ZS-t és ezzel ismét előjött a sípolás. Nagyon idegesítő.
Az integrált hangkari le van tiltva. Több slot-ba is próbáltam és mindig ezt produkálja.
Az érdekes az, hogy csak akkor sípol, ha éppen nincs működésbe a hangkártya.
Tehát, ha elindítok mondjuk egy mp3-at és elnémítom a hangot, akkor a sípolás teljesen megszűnik. Mp3 STOP és újra sípol.
Tapasztalt már valaki ilyet? Megoldás van rá? (azon kívül, hogy alaplapot cserélnék)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black EXPO
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest