Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Fujifilm X
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- Vezetékes FEJhallgatók
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
troooper
tag
Hali!
Én is használom még ezt a kis drágaságot...
Egy külső racket szoktam rádugni aminek Y vezetéke van. Ha előre a házon lévő csatira dugom őket akkor nagy százalékban el sem indul (szerintem az elől csak 1.1 van). Hátul ha egymás mellé dugom a 2 csatit, akkor időnként elindul. Viszont, ha hátul nem egy sorra csatlakoztatom őket akkor szokott csak elindulni (de néha még így is csak a második rácsatlakoztatásra). Szerintem kevés az USB ről kapott áram még így Y vezetékkel is. Viszont ha indítás előtt csatlakoztatok akkor, akkor nincs semmi probléma.
Szerintem próbálj indítás előtt rácsatlakozni, hátha az neked is beválik. Igaz így menet közben nem engedi eltávolítani a hardvert.....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest