Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
Hello
Én is megvettem, vártam. Egyelőre nem sok idő volt rá, kb 10 percet ha körözgettem.
röviden a véleményem, elárul mindent : Forza Horizon.
Sajnos ez jut eszembe. Na jó lehet túlzok, meg még kevés idő, de a régi nekem eddig sokkal jobban bejön irányításra. G29-em van csak amúgy. Inkább aracade....
Na meg a tartalom is kevés, értem ott a roadmap, látom mi jön majd... de addig a régi Assetto-ban tudok menni bármilyen kocsival, bármelyik pályán, ebben egyáltalán lesz ilyen valaha ? -
kzolee216
senior tag
Hááát. Nekem még nagyon nem adja, elég kezdetleges állapotban van a játék. Kocsikból is elég szegényes...
Nekem így most csalódás, de tudom ez egy Alpha relase, így majd várok vele és örülök majd neki, hogy most olcsóbban be tudtam húzni.
Tripla monitorokkal felejtős. Nekem egyszer sikerült elindítani, majd utána vagy 10x kellett elindítanom, mire a menü bejött, FPS számokról inkább nem is beszélek ilyen beállítások mellett
.
Gépigénye sokkal nagyobb, bár nem értem, mert nem látok olyan egetvető változást grafika téren. Szebbnek szebb mint a sima ACC viszont azt hiszem itt már gépet kell fejlesztenem a 3 monitor kihajtásához még alacsony grafikai beállítások mellett is.
FFB visszajelzés sztem rendben van, de a fizikát még szokni kell. Ezt úgy mondom, hogy mostanában főleg Iracing-el tolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- Új pc házak! Kèszleten!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest