Hirdetés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
Skeleton01 #3654 üzenetére
Köszi rá kérdezek akkor milyen a chip utána járok
Ezer hála a segítségért nagyon sokat segített az infó mind értékileg,és mind hardverileg mit,és érdemes beszerválni.
Köszönöm a segítséget : Károly(#3655) Whaazzup
Amennyiben be tudod szerezni nekem a biost akkor pm be meg beszélhetjük azt persze ki fizetem
a + munkadíjat is mivel Angol tudásom nem megfelelő.
Persze a Magyart is töröm mint látni hála diszlexia,de nagyon jó tanáromnak köszönhetően mérsékeltem
eme betegséget,vagy minek is tartják ezt.
Megéri akkor a bios csere írásra van egy srác,de maradok inkább a komplett cserénél mivel abban biztosabb vagyok.
Nem tudom miért csak megérzés.
Ebben a hónapban festünk ezerrel lakást,de a következő hónapban,ha áll a lehetőség át utalnám az összeget amibe kerül a termék amit javasolsz,vagy javasoltok,és eladom a lapot olyat 20 ért mivel teljesen
hibátlan.
Tényleg alig használtam,és szét sem tuningoltam Kondik nem púposak,illetve proci lábak is ok.
Tartozékok Sata kébeleken kívül megvannak.
Azt mondom megéri a befektetést mivel valamennyit nyerek rajta illetve
szem ig szám alá írás,szerződéssel fél éves csere garit adok majd a lapra.
Személyesen is adom át akinek oda adom jelentkezőnek,hogy lássa a proci lábakat,illetve a kölcsönös
bizalom jeleként veszem ezt mivel segítek,és ő is meg nyugszik nem egy selejtet kap kézhez.
Szóval,ha gondolod pm írd meg mennyiért tudsz bios romot szerezni a lapba rá rakott alap friss biosal,és megbeszéljükKöszönöm mindenki segítségét a csoportban,és némi értetlenkedésem elvétését legyen szép estétek,és persze hűvösebb estétek tikkasztó ez a meleg ami idén volt.
Persze off tél sem volt rövid.
Meg lesz. -
Whaazzup
senior tag
válasz
Skeleton01 #3638 üzenetére
Ok. Köszönöm a választ, és a remek infót.További szép napot.ÜDV.
-
Whaazzup
senior tag
válasz
Skeleton01 #3634 üzenetére
Szia. Maximus IV Extreme (P67) ebből van.Azért kérdeztem, mert van több DB Dobozom hozzá hátha valaki keress ilyet.ÜDV.
-
lotuska
tag
válasz
Skeleton01 #3634 üzenetére
Teljesen hozza nem ertokent, mivel jobbak tuningba a P67 Pro3-nal ezek a lapok:
Maximus IV Extreme (P67)
Maximus IV Extreme-Z / Gene-Z (Z68)
Maximus V Formula / Extreme / Gene (Z77)Nem erteket hozza, de pl P67 Pro3-ba nincs SLI tamogat es nincs semmilyen kimenet monitorra, valamint a VRM-on van egy kicsi hutoborda es 8+2 power phase.
Power Phase es VRM hutes szamit a legjobban tuningolhatosagba? Vagy van egyebb tenyezo?
Gondolkozom, hogy beujitok egy 2600k-t, de alig dragabbak alaplappal egyutt mint kulon a proci es legalabb lenne egy csere alaplapom, viszont nem tudom, melyik lap erne meg
, mert a multkor is volt fent egy Asrock Z77 Pro3 olcson, de amikor rakerestem akkor lattam 4+1 power phase...
Mondjuk az en lapon se valami tuningos, 4.5GHz-hez kell 1.312v
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AutoCAD
- Spórolós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest