Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kasa85

őstag

válasz Pala #2149 üzenetére

Akkor jó vétel lesz előre látom :R
    Jó ha megvan a 3slott hely mert akkor nem egymás seggében van a 2db CF téglahűtés,így egy jó irányzott ventivel be tudok fújni elégséges levegőt.
    Ha jó láttam hasonló a táv a két kártya között mint a mostani Asus Rampage Formula lapomnál.
    Ha jól láttam akkor voltak USB 3 gondok is amit szoftveresen javítottak.
    Egy ami miatt aggódom az a PCI E 3 hiánya.de ahogy elnézem a Kepler/HD7XXX széria még mindig 2.1 el érkezik ami talán elég lesz 2év használatra a lap.
    Van jelentősége a SATA 2 SSD met bele rakni majd a hármas satába,mert ha nincs akkor bele rakom a kettesbe de olvastam hogy vissza fele kompatibilis a Sata csatlakozások így hátha van jelentősége.
    A másik gondolom nem jó ha USB 3 ba rakom az USB 2 es portokat.
    Elnézést ha sokat kérdezek,de előtte ki vesézem mert ahogy megjön az ujj drágaság már csak be kell állítanom,és jöhet a vizuális öröm :R
    Majd akkor szólok ha megjött Iponból most rendeltettem meg a cuccost elméletileg Kedden/Szerdán már meg lesz mivel a hirdetett termékemet kell szét szortíroznom a következő tulajoknak,
    Hasonló ramot néztem ki mint ami a profilodban van így tudom,hogy kompatibilis lesz a ram bár kíváncsi vagyok meddig mehetek el tuningban ha OC zom a procit mondjuk 4.2GHZ re,mert ha nem tudja akkor kénytelen leszek majd vissza osztani. :R

Új hozzászólás Aktív témák