Új hozzászólás Aktív témák
-
papaizsolt
tag
válasz Adiking #2087 üzenetére
Helló !!
Nekem volt egy p4v88+ lapon egy Celeron D 330 al alapfeszen ment 2,66 ról 3,6 ghz ig
a te lapod még újabb is mint az én p4v88+ ,nem tudom ,hogy vagy jártas a tuning terén ,de szerintem próbáljad a tuningot egyszerre csak az egyik l ramal ! Menni fog 3,5 ig az simán nagyon jó kis lapok !! Am ezek a régi cerkák nagyon melegednek szóval 3,5 ön nem fog negálni 38 °C fokba ! -
papaizsolt
tag
bocs hogy most írok vissza sokat melóztam !! hát nekem ilyen tápom van [link] elég jó minőségű nagyon jó táp .de a lapból nem lehet többet kipréselni ,ja és hiába van vízhűtés meg akár milyen hűtöd ez a lap ennyit bír !! am meg minden faszán van pasztázva és jók a BIOS beállítások is .
am a 7600GT ből van AGP széria volt is egy a birtokomba csak megdöglött
[ Szerkesztve ]
-
papaizsolt
tag
Szia !!
Nekem is ilyen lapom van egy pentium D 820 as ketyeg benne én meg mondom a frankót 400MHZ amit tudsz max húzni és tovább nem !! a deszka nem bírja !
Jó táp is kell hozzá különben a PCIE fixáld a cpu beállításoknál 100 ra meg az agp/pci 66/33ra rakjad azt befog tölteni én is szenvedtem ezzel a gonddal de végül sikerült[ Szerkesztve ]
-
papaizsolt
tag
válasz KisTopi95 #1805 üzenetére
ram hiba ,és azért fagy is ki ,Memtest86+ szedd le vagy Hirent boot cd abban nem csak a memtest van ,írjad ki úgy hogy bootoljon (clone cd vel tuti fog bootolni ,azt ha piros hibákatsz látsz benne akkor a memória a rossz .
ő az a bizonyos hiba !! ilyent nézz !!
de ha nincsen hiba akkor ,elsőnek a tápot nézed még meg ! Dual Chanelről annyit ,ugyan abba a slotba kell rakni mindegyiket PL:sárga sárga slot , biosba lehet be kell állítani ,ugyanakkora memóriákkal mükszik csak !
Üdv:
[ Szerkesztve ]
-
papaizsolt
tag
Sziasztok !!
nekem van egy 4core dual sata 2 lapom ,szeretném húzni a procimat ,de feszültség emelés nélkül nem tudom ,nem tudom állítani a feszt mert nincsen sehol ,de miért ?alap biosom van frissitve nem volt !
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Sweet.tv - internetes TV
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...