Új hozzászólás Aktív témák
-
Zadia
senior tag
De irigyellek benneteket.
Itt Angilalában eddig 76Mbs volt a legnagyobb net. Tavaly kezdék optikára cserélni országszerte. Most nálunk 500Mbps a legnagyobb elérhető csomag csilliárdokért.
Ezért nekem csak 150Mbps-es netem van . Ez is egy vagyon és csak netszolgáltatás van benne. Forintosítva 16k . -
TechN7ne
nagyúr
Letöltés sebesség legális helyről sokkal lassabb?
Steam-en 700/800 Mib/s-el szedi a játékokat de pl a Rockstar Games szervere is stabil 120-al zuhan ,a telepítés meg kb. semmi időt nem vesz igénybe ,kivétel ha Asrock lappal.
Nem tudom milyen interneted van ,de valószínűleg akkor nem a legjobb...Én sűrűn szoktam telepíteni mert sok gépet rakok össze ,és sajnos erősen érzékelhető a várakozási idő.
-
kisfer
aktív tag
Ez az hogy nem tudom mert még nincs meg a videokártya, feleslegesen nem kellene megvenni ha nem fér el.
Most találtam egy oldalt ahol azt írja hogy max 305mm kártya fér el.
De, ez hülyeség mert már a 26cm-nél ott van a sata csatlakozó, most megnézve el kellene hogy férjenek a kártya alatt. -
csakdzsó
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX Z790-F GAMING WIFI II Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Okos Playstation 3 - Telepített PS3 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest