Új hozzászólás Aktív témák
-
szedis81
csendes tag
szia
a sima nem R2.0 van nekem
DE
mind a két helyett egyszerre használom
sőt a sima M2-ről CLONOZTAM az NVmE-s SSD-t és az az elsődleges!
(és még APU is van benne) P5.3-as BIOS
ja és sima HDD és DVD - SATA is van rajta
(én a VGA memória méretet akarom módosítani, de nem találom)
-
*H*
aktív tag
Mindkét M.2 SSD használható egyidőben.
Az Ultra M.2 (M2_1) sebessége a telepített CPU-tól függ. Gen3 x4 vagy Gen3 x2.
A SATA SSD (M2_2) és a SATA3_3 osztozik a sávokon, ezek közül nem működik az egyik, ha a másik használatban van. Tehát a 4 db. SATA3 csatlakozóból az egyiket nem tudod majd használni (SATA3_3) a SATA SSD-vel együtt. -
svgyula
addikt
Szia! Alapjáraton ha elolvasod a luzer manualt akkor az is kiderül, hogy a foglalatok processzor függőek! Az 1-es Ultra M.2-höz gyorsabb processzor kell. Akkor tudja a port sávszélességét. DE ilyenkor a lassúbb portot értelemszerűen lekapcsolja. Vagyis csak SATA csatlakozós SSD tudsz használni másodlagos tárolóként. Az Intel lapoknál le vannak a processzor típus is írva amivel megy az az SSD port. Az AMD-nél informálódni kell. Ráadásul ahogy néztem a processzor+RAM kombó sem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest