- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTopi95
aktív tag
Sziasztok!
Van nekem 1 asrock lapom: AliveNF6G-VSTA. Na már most ebbe lett rakva 1 phenom 9600, a legfrissebb biost fölraktuk rá, de azóta nem emgy dualban a 2 ramom, és a mai napon elég sok fagyás jött elő. Az előtt mielőtt volt a frissítés atomstabil volt a masina. Szerintetek is a bios a hibás a dologban? Igaz holnap megyek átvenni az új lapot, mert inkább lecserélem 1 picit újabbra(A770DE+). Van valami ötletetek hogy miért vannak ezek a problémák? Hozzáteszem, hogy a mai napon 2 órát játszottam 1 huzamban a GRID-el full grafon az alatt nem fagyott, de volt olyan hogy a bios alatt befagyott, vagy éppenséggel akkor mikor éppen csak 1 mozillát nyitottam meg.
A segítséget köszi
Kistopi
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest