- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
atom87
aktív tag
válasz
ZozzHUN #1121 üzenetére
ZozzHUN,mcmike: Nem lehetett bootolni, mert kb POST körül rögtön újra is indult, sőt BIOS-ba sem lehetett belépni.
Jack@l: a RAM természetesen 1,5 voltos.A probléma elhárítva, valmi kontakt hiba lehetett. Leszedtem a hűtőt, proci ki-be, majd jó lett egyből...
Köszi mindenkinek a segítséget!
-
BullKoxa
őstag
És akkor havonta újra teszed majd?Ez lesz a megoldás. Jó ha csinálsz iso fájt (mikor minden progi fent van) róla mikor kész a rendszer akkor így meg lehet csinálni hamar.
zsigee : Ez tuti nem garis téma.De arra kíváncsi lennék hogy csak az Asrock lapok csinálják-e ezt a dolgot.Ha igen akkor elásta magát nálam ez a márka,örökre.Mint vga-ban a giga.
-
ZozzHUN
addikt
Feldobtam egy USB HDD-re egy Portable Win 7 x64et, azzal elindult VGA nélkül is, IGP-vel.
Azért nem annyira kényelmes megoldás az sem, hogy ha újra rakom a windowst IGP-vel, aztán ha megint lesz VGA-m akkor megy azzal is, de ha megint kiveszem akkor megint nem fog menni.
-
-
Mans20
addikt
Nálam a 65 fok is sok,de jó lenne rájönni hogy mi van a Z75 lapommal mert még mindíg széthal a rendszer és már unom,csetelek,aztán rámegyek youtubera és ott marad a csetnek egy része,ha mozgatom az oldalt akkor tűnik el,a másik öröm meg a rendszer széthalás,semmi kékhalál csak lefagy a rendszer,pedig csak a procin van húzva 500MHz,ahogy lesz lóvém veszek asust.
-
ZozzHUN
addikt
Visszakapcsolva AHCI módot még mindig BSOD volt, hiába voltak fent a driverek hozzá, ezért fel kellett dobni még ezt a windows fix-et, most elindult, fel telepítette a drivereket, újabb reboot, megy mint a karikacsapás, teszteltem 3dmark11-ben, dekára ugyan annyi graphic score-t kapott a gép, szóval minden rendben van, megúsztam a win reinstall-t úgy néz ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest