Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Androidos fejegységek
Aktív témák
-
Boby85
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segitséget, vagy választ kapni egy kérdésemre/probémámra, ami a kovetkezo:
Acer aspire 3650-es notim van, eddig minden rendben és jol mukodott, semmi baja nem volt mindaddig, mig két hete ki nem kapcsolt magátol éjszaka(mivel töltöttem). REggel be akarom kapcsolni nem indul az OP rendszer, és ilyen hibát ir ki:
Bios Shadowed
Video Shadowed
HD0 failed
HD0 is WDC.......Vagy valami iylesmi, pontosan már nem tudom de a Shadowed-okban biztos vagyok!!
ez a hiba amint ésrevettem hoszabb ideju terhelésnél, vag ynagyobb erhelésnél jon elo, eddig azt hittem hogy a HDD a hibás mert mindig akkor csinálta ezt a hibát kikapcsolás után ha fel volt melegedve.. ha kiraktam 5 percre ahidegre, utána megint midnn gond nélkul ment min két orát, és megint kikapcs után rogtoni inditás után ezt a hibát dobta ki... Eddig egy 40GBos Hitachi inyo volt benne most meg egy vadiuj 120GB-os WD. PLS vki segitsen mia baj. Biosom a legfrissebb 1.3-as VERSION, kitakaritottamam gépet, hát volt benne 3 porcica család is
és az XP+SP3 at is felraktam, uj driverekkel.. de a hiba a telepités után egy orával visszajott
Elore is koszonom a választ és a segitséget! UDV
Aktív témák
- Fotó állvány eladó
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest