Hirdetés

Aktív témák

• Boby85

csendes tag

Sziasztok!

Szeretnék segitséget, vagy választ kapni egy kérdésemre/probémámra, ami a kovetkezo:

Acer aspire 3650-es notim van, eddig minden rendben és jol mukodott, semmi baja nem volt mindaddig, mig két hete ki nem kapcsolt magátol éjszaka(mivel töltöttem). REggel be akarom kapcsolni nem indul az OP rendszer, és ilyen hibát ir ki:
    Bios Shadowed
    Video Shadowed
    HD0 failed
    HD0 is WDC.......

Vagy valami iylesmi, pontosan már nem tudom de a Shadowed-okban biztos vagyok!!

ez a hiba amint ésrevettem hoszabb ideju terhelésnél, vag ynagyobb erhelésnél jon elo, eddig azt hittem hogy a HDD a hibás mert mindig akkor csinálta ezt a hibát kikapcsolás után ha fel volt melegedve.. ha kiraktam 5 percre ahidegre, utána megint midnn gond nélkul ment min két orát, és megint kikapcs után rogtoni inditás után ezt a hibát dobta ki... Eddig egy 40GBos Hitachi inyo volt benne most meg egy vadiuj 120GB-os WD. PLS vki segitsen mia baj. Biosom a legfrissebb 1.3-as VERSION, kitakaritottamam gépet, hát volt benne 3 porcica család is ;) és az XP+SP3 at is felraktam, uj driverekkel.. de a hiba a telepités után egy orával visszajott :(

Elore is koszonom a választ és a segitséget! UDV

Aktív témák