-
PROHARDVER!
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flayer
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #2000 üzenetére
Kövezzetek meg de nekem a zenéje is nagyon tetszik a játéknak főleg a betöltéskor!
-
Flayer
senior tag
Csak engem enged ilyen lassan mindenhová csatába!?Majd átlag több mint 2 percet kell várni legalább!
Lehet átmegyek hajózni egy kicsit! -
Flayer
senior tag
Sziasztok!
S.O.S-ben kéne egy kis help!
Lejött a játék el is indult de kimentem telefonálni!Mire bejöttem a gyerek hozzápiszkált a felbontéshoz most mintha 800*600 indulna el!
Nem tudom visszatenni a felbontást sehogy,mert a képernyő alján lévő elfogadó ikonokat nem látom így katt sem tudok rájuk!!!!Kéne valami megoldás rá itt ülök a gép előtt és nem tudok normálisan játszani! -
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Ezzel most,hogy tudok játszani csak meghívásos alapon megy a dolog!?
Lesz open beta vagy esetleg egy ajándék meghívó kulcsa nincs valakinek!?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest