Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpazzMaticus
tag
Ezt már beszéltük egyszer.
Ott figyel a "8 éves" medál a tankjaimon a WoT-ban.
4-év aktív CW, SH, rengeteg reward tank, voltam klán parancsnokhelyettes, és FC 80%feletti wr-el.....
Arra már nincs időm, ( család munka stb...) ide járok PvE bohóckodni, mert a a stilustól - nosztalgiából főleg - de nehezen szakadok el, de ne menjünk bele megint az összehasonlításba, mert a múltkor is kicsit megsertődtek itt páran, nem is akartam tovább erőltetni... Én amíg volt időm "profin" WoT-ozni, nekem semmi bajom nem volt az MM-el, meg egy csomó más embernek sem akikkel ott együtt játszottam...A játék nem ismeretéből fakadóan flusztrált és toxikus embertömeggel viszont annál több. A WoT "MM hibájának" 95%-át mindig is ők is okozták...Egyébként meg szeretem ezt a játékot na. Mire vége az eventnek kb. addigra én is elfelejtem a szarságait, és visszatérek megint, de tetszik vagy nem, a fejlesztő gárdát kurva inkompetensnek tartom, mert nem csak a saját, de még a konkurencia hibáiból sem tanulnak, és még jóval amatőrebbek is...
Attól mert szeretek egy játékot, nem vagyok vele elnézőbb. Van egy pár nagyközönségileg szarnak tartott játékom ezen kívül is, amit minden ellenére kedvelek.
Ez sem véletlenül, leginkább az általam es mások miatt leírt végtelen fejlesztői balfaszság és nemtörődömség miatt nem tartozik a népszerűek közé, (pedig lehetne az) de ez bennem nem okoz törést ha valaki ezt leirja, bennetek sem kellene.
Még fogok vele jókat játszani, amint lecsillapodom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Wise (ex-TransferWise)
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest