Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SpazzMaticus

tag

válasz ughhh #15512 üzenetére

Ezt már beszéltük egyszer. :)
    Ott figyel a "8 éves" medál a tankjaimon a WoT-ban.
    4-év aktív CW, SH, rengeteg reward tank, voltam klán parancsnokhelyettes, és FC 80%feletti wr-el.....
    Arra már nincs időm, ( család munka stb...) ide járok PvE bohóckodni, mert a a stilustól - nosztalgiából főleg - de nehezen szakadok el, de ne menjünk bele megint az összehasonlításba, mert a múltkor is kicsit megsertődtek itt páran, nem is akartam tovább erőltetni... Én amíg volt időm "profin" WoT-ozni, nekem semmi bajom nem volt az MM-el, meg egy csomó más embernek sem akikkel ott együtt játszottam...A játék nem ismeretéből fakadóan flusztrált és toxikus embertömeggel viszont annál több. A WoT "MM hibájának" 95%-át mindig is ők is okozták... :)

Egyébként meg szeretem ezt a játékot na. Mire vége az eventnek kb. addigra én is elfelejtem a szarságait, és visszatérek megint, de tetszik vagy nem, a fejlesztő gárdát kurva inkompetensnek tartom, mert nem csak a saját, de még a konkurencia hibáiból sem tanulnak, és még jóval amatőrebbek is...

Attól mert szeretek egy játékot, nem vagyok vele elnézőbb. Van egy pár nagyközönségileg szarnak tartott játékom ezen kívül is, amit minden ellenére kedvelek.
    Ez sem véletlenül, leginkább az általam es mások miatt leírt végtelen fejlesztői balfaszság és nemtörődömség miatt nem tartozik a népszerűek közé, (pedig lehetne az) de ez bennem nem okoz törést ha valaki ezt leirja, bennetek sem kellene.
    Még fogok vele jókat játszani, amint lecsillapodom... :D

Új hozzászólás Aktív témák