Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dewri

    aktív tag

    Ránéztem már én is erre több mint egy év után. Gondoltam kipróbálom a Merkavát, anno az nem is volt, kihúztam fullosra szabad xp-ből, új parancsnok is érkezett. Már a menüben rengeteg változás van, és sok az új jármű, csomó ládát is kaptam kezdésre, rengeteg booster meg prémium bizbaszom is van még régről, jó lesz ez..

    Első PvP csata, Pipelines pálya, ami régen is volt. Kevéssel indulás után már spotoltak, az első fedezékig nem értem el és már hiányzott a tank hp háromnegyede, persze nem látszott mi lő, de vagy hárman legalább megcsaptak. Elértem a fedezéket. Kinéztem, hogy esetleg lőjek valamit, annyi is volt. Orosz LAV600 szakasz (nem láttam őket, de a bejövő találatjelző kiírta, hogy azok szednek szét éppen...), nyilván látják az egész pályát már a kezdőpontról, sok az esély MBT-vel bármit is csinálni...

    Uninstall megvolt, ez továbbra is egy wot DLC kategória, de a világháborús tankok miatt a wot hangulatosabb és a lecserélt grafika óta szebb is, ha esetleg azért ülnék le a gép elé, mert szenvedni akarok (de nem...).

Új hozzászólás Aktív témák