- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubabela
senior tag
Artyval az èrdekes lesz, bár ki tudja...
-
scyllarus
veterán
Annyira érdekes, úgy látszik, mintha tanulnának a WG hibáiból.
Itt is van most killes event, de szerverenkénti összes számot határoztak meg - ez nem ösztönzi a játékosokat a kill-lopkodásra, ami utána játszhatatlanná tenné a játékot az event ideje alatt.
Annyival jobb dolgok vannak ebben a játékban, tényleg nem értem, mi tartja még mindig távol a játékosokat innen.
Leszámítva persze a CW-t, de azért "odaát" sem CW-zik mindenki, sőt."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
PoczyAW
tag
válasz ertewrtewrtw #12006 üzenetére
Köszönöm a részvételt, igazán sportszerű voltál.
A kolbászról: a németek beskatulyázásnak tartják Képzeld mi lett volna ha a franciák napján mondjuk grillezett békacombos embléma jön
[ Szerkesztve ]
-
gubabela
senior tag
válasz ertewrtewrtw #12008 üzenetére
Én sem, de az is-t már tegnap megkaptam.
-
Dewri
aktív tag
-
scyllarus
veterán
Eltűnő tankok és lövések a semmiből? Ezekkel még nem találkoztam, zárt béta óta játszom.
Félreértés ne essék, valóban wot copy, valóban nem hibátlan, vannak is bugok bőven.
De én úgy látom, kevesebb, mint odaát.
Mindegy, valami oka csak van, hogy nem ezzel játszanak."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Dewri
aktív tag
válasz scyllarus #12012 üzenetére
Pedig vannak ilyen anomáliák. Soha nem fogom tudni elfogadni, hogy a horizontig sivatagban minden bokrot és épületet lehet látni, csak egy tankot nem... A hajós játék ugyanez, nyílt óceánon a 3 km-re levő romboló nem látszik mert csak... Nem tudom hogyan kellene ezt megoldani az ilyen játékokban, de nagyon nem így...
Annyiban különbözik viszont a wot-tól, hogy itt még nem láttam látványosan felkanyarodó/földbe csapódó célzott lövést, ami ott mindennapos... Itt eltalálom amire lövök. Maximum nem üti át, még akkor se, ha 300+ pennel lövöm a 90 mm vasat, mert véletlenül mindig "critical angle"... De eltalálom. A wot iszonyat szánalom ilyen téren és ahogy hallom, tovább rombolják a "pontosságot" (ami már rég nem az...).
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
-
SpongyaBob
veterán
Azért vannak itt is elég retardált emberek. Azt hiszik a wot-ban vannak, mennek előre PVE-ben mint az állat, aztán két perc múlva sehol senki.. Egyedül meg mit csinálok? Egyáltalán nem nézik mi a feladat, aztán a chatben meg megy a fosozás, hogy kikapták. Ma reggel 3/3 vereségem van és mindben ki is szedtek utolsóként... Reggel többet nem játszok az biztos.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
nemeth989
senior tag
válasz SpongyaBob #12017 üzenetére
A free játékok vonzzák a hülyéket, nincs olyan free játék ami nem lenne teli idiótákkal. Emiatt idegeskedni teljesen felesleges egyik free játékban se fog változni sose a helyzet, mert mindenki számára elérhető.
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
SpongyaBob
veterán
Lenne két kérdésem:
- Ezt a brutál prém Terminátort, hogy tudom megszerezni? Nagyon elvont cucc A 6-s prémek között nem találtam.
- A HP visszatöltés hogy működik? Mi kell hozzá és hogy lehet aktiválni?
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz SpongyaBob #12022 üzenetére
PVE-ben akarod visszatölteni?
Arra van 2 cucc is, a Field Maintenance Kit és a Field Rebuild Kit.
Az első 20% HP-t és az összes lőszert visszatölti, a második ha még élsz, fullra tölt mindent, ha kilőttek, akkor 60 % HP-val és full lőszerrel éledsz újra, ha 30 másodpercen belül aktiválod.
Csak az egyiket viheted, a 9-es gombbal aktiválhatod."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
nemeth989
senior tag
válasz SpongyaBob #12022 üzenetére
1. Collector's edition-höz volt, de már régen kivették.
2. Fogyócikkek között kell berakni, az ucsó helyre, csap pve-ben működik 1-szer. 2 fajtája van, az egyik fullra tölti a hp-d akkor ha még élsz, ha megmurdáltál csak 60%-ig. Másik azt hiszem 25%-ot tölt vissza, de ha megmurdáltál akkor vége, nem tudod elhasználni. Mind a kettő újratölti a lőszert is.scyllarus megelőzött
[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
Köszönöm Nektek
Egyébként ha kilőttek és feltámasztom magam akkor az hogy számít a statisztikába? Vagy csak a csata végét veszi figyelembe?
[ Szerkesztve ]
-
nemeth989
senior tag
válasz SpongyaBob #12025 üzenetére
Én már mikor 1 lövés vagyok szoktam elhasználni a hp újratöltést, vagy ha már nincs ammo, mert az esetek 70%-ban ez fordul előbb elő. Statisztikába szerintem ugye a fogyócikket meg ha kilőttek a javítási költséget számolja, xp levonás nincs, csak kredit.
-
scyllarus
veterán
Oda-vissza megy a lopkodás, a wot is bevezette a my.com-éhoz hasonló launchert, ami frissít is
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
aginor
veterán
AMX-10RCR-ről mi a véleményetek? Érdemes lehet belevágni?
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
R9DEON
senior tag
Hali!
Nálatok működik a játék mert nálam nem lehet belépni. -
Simi37
őstag
Oké h ultrán van meg 2xmsaa de durva h az rx480at simán megeszi Egyik pálya 50-60 másik 60-80 fps.
Az is7et mennyivel a feltétel teljesítése után kaptátok meg?
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
ughhh
senior tag
Még mindig a garázsodban a PTL-02?
-
Simi37
őstag
válasz SpongyaBob #12034 üzenetére
Ahaaa
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
nemeth989
senior tag
-
Franky74
tag
Visszavették az Assaulter-em...
Tegnap kaptam egy csomó lóvét, dobozt, fejlesztő pontot, mostmár tudom miért.
Legalább kipróbáltam... -
scyllarus
veterán
Az IS-7-et megkapta már valaki?
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz ertewrtewrtw #12043 üzenetére
Csak a profilról már lekerült a vonatkozó ábra, azért gondoltam, hogy már osztják.
Ha használható, ha nem, nekem kell, mert jól néz ki PVE-be jó lesz, PVP-zni meg amúgy sem MBT-kel szoktam.
-
Dewri
aktív tag
válasz ertewrtewrtw #12043 üzenetére
Ezek szerint ők maguk sincsenek tisztában a saját kiírásukkal...
"From October 8 to 15 (9 AM CEST, 12 AM PDT), the following bonuses and discounts will be active..."
Ami szerint október 15 reggel 9-ig tartott az event...
-
_Szasza_
tag
Üdv.
Type 90-II - ről kinek mi a véleménye?
Megvettem, még elég stock, de nagyon meggyőző eddig, a könnyen belőhető hasa ellenére is. Baromi jól retrofizhető ránézésre, az ágyúja meg jó paraméterekkel rendelkezik, plusz a tornya is kemény szemből.
Már a Type 85-II is nagy (pozitív) meglepetés volt, ez is annak tűnik. (Konkrétan az egyik legszimpibb 6 - os MBT nekem jelenleg)
-
Franky74
tag
válasz _Szasza_ #12047 üzenetére
Jó a tank, persze -mint mindegyik- kompromisszumokkal.
Ha együtt tudsz élni, a kevés csőlehajlással, semmi gond!
Én pontosság, gyorsabb töltés-, szűkítésre retrofileztem fel. Az utánna köv. Type-98-nál javítottak minden előző hibát, hiányt. Ott már a csőlehajlás is jó, és elég nagyot üt... -
_Szasza_
tag
válasz Franky74 #12048 üzenetére
A Type 98 - nál már jó a csőlehajlás? Ugyanúgy 8 fok mint a 90 II - nél. Ráadásul kb max 50 - el sebez nagyobbat a normál lőszer... Ezt akartam is kérdezni, hogy megéri-e majd beruházni rá mert 8 - asnak nem tűnik valami acélosnak. A netes videók alapján se valami nagy eresztés. Ránézésre visszalépés a 7 - es után.
Nekem az egész kínai ágon a tier 6, 7 tűnik csak értelmesnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest