- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Szasza_
tag
válasz
Franky74 #12048 üzenetére
A Type 98 - nál már jó a csőlehajlás? Ugyanúgy 8 fok mint a 90 II - nél. Ráadásul kb max 50 - el sebez nagyobbat a normál lőszer... Ezt akartam is kérdezni, hogy megéri-e majd beruházni rá mert 8 - asnak nem tűnik valami acélosnak. A netes videók alapján se valami nagy eresztés. Ránézésre visszalépés a 7 - es után.
Nekem az egész kínai ágon a tier 6, 7 tűnik csak értelmesnek. -
Franky74
aktív tag
válasz
_Szasza_ #12047 üzenetére
Jó a tank, persze -mint mindegyik- kompromisszumokkal.
Ha együtt tudsz élni, a kevés csőlehajlással, semmi gond!
Én pontosság, gyorsabb töltés-, szűkítésre retrofileztem fel. Az utánna köv. Type-98-nál javítottak minden előző hibát, hiányt. Ott már a csőlehajlás is jó, és elég nagyot üt... -
_Szasza_
tag
Üdv.
Type 90-II - ről kinek mi a véleménye?
Megvettem, még elég stock, de nagyon meggyőző eddig, a könnyen belőhető hasa ellenére is. Baromi jól retrofizhető ránézésre, az ágyúja meg jó paraméterekkel rendelkezik, plusz a tornya is kemény szemből.
Már a Type 85-II is nagy (pozitív) meglepetés volt, ez is annak tűnik. (Konkrétan az egyik legszimpibb 6 - os MBT nekem jelenleg)
-
Dewri
aktív tag
válasz
ertewrtewrtw #12043 üzenetére
Ezek szerint ők maguk sincsenek tisztában a saját kiírásukkal...
"From October 8 to 15 (9 AM CEST, 12 AM PDT), the following bonuses and discounts will be active..."
Ami szerint október 15 reggel 9-ig tartott az event...
-
scyllarus
veterán
válasz
ertewrtewrtw #12043 üzenetére
Csak a profilról már lekerült a vonatkozó ábra, azért gondoltam, hogy már osztják.
Ha használható, ha nem, nekem kell, mert jól néz ki
PVE-be jó lesz, PVP-zni meg amúgy sem MBT-kel szoktam.
-
scyllarus
veterán
Az IS-7-et megkapta már valaki?
-
Franky74
aktív tag
Visszavették az Assaulter-em...
Tegnap kaptam egy csomó lóvét, dobozt, fejlesztő pontot, mostmár tudom miért.
Legalább kipróbáltam... -
nemeth989
senior tag
-
Simi37
őstag
válasz
SpongyaBob #12034 üzenetére
Ahaaa
-
ughhh
senior tag
Még mindig a garázsodban a PTL-02?
-
Simi37
őstag
Oké h ultrán van meg 2xmsaa de durva h az rx480at simán megeszi
Egyik pálya 50-60 másik 60-80 fps.
Az is7et mennyivel a feltétel teljesítése után kaptátok meg?
-
R9DEON
senior tag
Hali!
Nálatok működik a játék mert nálam nem lehet belépni. -
aginor
veterán
AMX-10RCR-ről mi a véleményetek? Érdemes lehet belevágni?
-
scyllarus
veterán
Oda-vissza megy a lopkodás, a wot is bevezette a my.com-éhoz hasonló launchert, ami frissít is
-
nemeth989
senior tag
válasz
SpongyaBob #12025 üzenetére
Én már mikor 1 lövés vagyok szoktam elhasználni a hp újratöltést, vagy ha már nincs ammo, mert az esetek 70%-ban ez fordul előbb elő. Statisztikába szerintem ugye a fogyócikket meg ha kilőttek a javítási költséget számolja, xp levonás nincs, csak kredit.
-
SpongyaBob
veterán
Köszönöm Nektek
Egyébként ha kilőttek és feltámasztom magam akkor az hogy számít a statisztikába? Vagy csak a csata végét veszi figyelembe?
-
nemeth989
senior tag
válasz
SpongyaBob #12022 üzenetére
1. Collector's edition-höz volt, de már régen kivették.
2. Fogyócikkek között kell berakni, az ucsó helyre, csap pve-ben működik 1-szer. 2 fajtája van, az egyik fullra tölti a hp-d akkor ha még élsz, ha megmurdáltál csak 60%-ig. Másik azt hiszem 25%-ot tölt vissza, de ha megmurdáltál akkor vége, nem tudod elhasználni. Mind a kettő újratölti a lőszert is.scyllarus megelőzött
-
scyllarus
veterán
válasz
SpongyaBob #12022 üzenetére
PVE-ben akarod visszatölteni?
Arra van 2 cucc is, a Field Maintenance Kit és a Field Rebuild Kit.
Az első 20% HP-t és az összes lőszert visszatölti, a második ha még élsz, fullra tölt mindent, ha kilőttek, akkor 60 % HP-val és full lőszerrel éledsz újra, ha 30 másodpercen belül aktiválod.
Csak az egyiket viheted, a 9-es gombbal aktiválhatod. -
SpongyaBob
veterán
Lenne két kérdésem:
- Ezt a brutál prém Terminátort, hogy tudom megszerezni? Nagyon elvont cucc
A 6-s prémek között nem találtam.
- A HP visszatöltés hogy működik? Mi kell hozzá és hogy lehet aktiválni?
-
nemeth989
senior tag
válasz
SpongyaBob #12017 üzenetére
A free játékok vonzzák a hülyéket, nincs olyan free játék ami nem lenne teli idiótákkal. Emiatt idegeskedni teljesen felesleges egyik free játékban se fog változni sose a helyzet, mert mindenki számára elérhető.
-
SpongyaBob
veterán
Azért vannak itt is elég retardált emberek. Azt hiszik a wot-ban vannak, mennek előre PVE-ben mint az állat, aztán két perc múlva sehol senki.. Egyedül meg mit csinálok? Egyáltalán nem nézik mi a feladat, aztán a chatben meg megy a fosozás, hogy kikapták. Ma reggel 3/3 vereségem van és mindben ki is szedtek utolsóként...
Reggel többet nem játszok az biztos.
-
Dewri
aktív tag
válasz
scyllarus #12012 üzenetére
Pedig vannak ilyen anomáliák. Soha nem fogom tudni elfogadni, hogy a horizontig sivatagban minden bokrot és épületet lehet látni, csak egy tankot nem... A hajós játék ugyanez, nyílt óceánon a 3 km-re levő romboló nem látszik mert csak... Nem tudom hogyan kellene ezt megoldani az ilyen játékokban, de nagyon nem így...
Annyiban különbözik viszont a wot-tól, hogy itt még nem láttam látványosan felkanyarodó/földbe csapódó célzott lövést, ami ott mindennapos... Itt eltalálom amire lövök. Maximum nem üti át, még akkor se, ha 300+ pennel lövöm a 90 mm vasat, mert véletlenül mindig "critical angle"... De eltalálom. A wot iszonyat szánalom ilyen téren és ahogy hallom, tovább rombolják a "pontosságot" (ami már rég nem az...).
-
scyllarus
veterán
-
Dewri
aktív tag
-
gubabela
senior tag
válasz
ertewrtewrtw #12008 üzenetére
Én sem, de az is-t már tegnap megkaptam.
-
PoczyAW
tag
válasz
ertewrtewrtw #12006 üzenetére
Köszönöm a részvételt, igazán sportszerű voltál.
A kolbászról: a németek beskatulyázásnak tartják
Képzeld mi lett volna ha a franciák napján mondjuk grillezett békacombos embléma jön
-
scyllarus
veterán
Annyira érdekes, úgy látszik, mintha tanulnának a WG hibáiból.
Itt is van most killes event, de szerverenkénti összes számot határoztak meg - ez nem ösztönzi a játékosokat a kill-lopkodásra, ami utána játszhatatlanná tenné a játékot az event ideje alatt.
Annyival jobb dolgok vannak ebben a játékban, tényleg nem értem, mi tartja még mindig távol a játékosokat innen.
Leszámítva persze a CW-t, de azért "odaát" sem CW-zik mindenki, sőt. -
gubabela
senior tag
Artyval az èrdekes lesz, bár ki tudja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest