Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
keratom
tag
A BF1942 akkor ásta el magát nálam, mikor beültem egy tankba, és lőttem vele. OK, hogy arcade, de úgy nem lehet játszani, hogy minden lövésnel röhögnöm kell, mert olyan mintha kavicsokat hajigálnék az ellenfélre. a röppálya nevetséges, és még látni is lehet a lőszert a levegőben, naneee ez azért már sok. Az OFP-nek szerintem nincs alternatívája. Mikor először olvastam róla, bíztam az America's Army-ban, de nincs jármű, és csak kisméretű pályák vannak. Ez is kiesett, pedig a grafikája tök jó.
Az OFP-nek csak a grafikája a gáz, de mit is várunk egy olyan játéktól amit 98-ban v. 99-ben kezdtek fejleszteni.
az ArmA képeit nézegetve, nem is beszélve az OFP2-ről, azért van fény az alagút végén.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest