- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Modding és elektronikai kérdések
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lala42
őstag
chegauvara
Bocsi, hogy beleszólok, de emlékszel-e a S.T.A.K.E.R. 1-re? A sebzési arányra gondolok. Nos az sem volt valami tökéletes.
Nem tudom,hogy hány éves vagy, ( ha fiatal
vagy, akkor nem annyira emlékszel, de ha nem akkor igen) de anno az Operation Fleshpoint amikor kijött, az egyik legjobb, ha nem a legjobb videokarim volt. (ATI 9600 XT) Elmondanám, hogy ott is alá volt becsülve a kiadáskor a gépigény. De így van ez minden játékban. Mint előttem említették, akkor ki a ménkű venne képet, vagy fejlesztene.
Én a konfigomban szereplő 1-es géppel tolom és bizony-bizony itt is van némi akadás a múltiban. Amiben nagy szerepet játszik az,hogy a szerveren milyen gépek vannak fent, azon gépeknek milyen az internet sebessége, mekkora a pingjük. stb.
Vagy emlékeztek-e az IL-2 Sturmovikra? Nos az akkori gépen is beszaggatott időnként, pedig nekem akkor sem cerka volt a gépben
.
A játékélményt pedig, mindig a csapatban lévők tudják vagy fokozni, vagy elkúrni. De ez így van minden játékban. Sajnos (vagy talán nem is annyira) elértük azt a szintet, hogy nagyobb réteg is hozzájutott az internethez, a jogtiszta játékokhoz, ellenben azzal, amikor még egy-egy szerveren alig voltunk. Szinte privilégium volt, ha valaki NET-en játszhatott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vagy, akkor nem annyira emlékszel, de ha nem akkor igen) de anno az Operation Fleshpoint amikor kijött, az egyik legjobb, ha nem a legjobb videokarim volt. (ATI 9600 XT) Elmondanám, hogy ott is alá volt becsülve a kiadáskor a gépigény. De így van ez minden játékban. Mint előttem említették, akkor ki a ménkű venne képet, vagy fejlesztene.
Én a konfigomban szereplő 1-es géppel tolom és bizony-bizony itt is van némi akadás a múltiban. Amiben nagy szerepet játszik az,hogy a szerveren milyen gépek vannak fent, azon gépeknek milyen az internet sebessége, mekkora a pingjük. stb.
.