-
PROHARDVER!
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heller2
aktív tag
válasz
wollnerd #333 üzenetére
Nekem minden megvan hozzá, ami csak elérhető, megvehető. Jelenleg 225 GB. Anno csak ennek a játéknak vettem egy külön ssd-t. A "robot" dolog része a játéknak a fejlődés, és talán mondhatom, hogy a sztori része is. Ezért vannak tek dínók, tek cuccok.
Ha Steam-es, akkor lehet állítani, hogy melyik mapokat telepítse hozzá. Ha csak a szigetet nyomod, akkor szerintem lehet kis helyet megtakarítani. Hatalmas mapok vannak, telepakolva, így azért foglalják a helyet rendesen . -
DiamondBack
senior tag
válasz
wollnerd #311 üzenetére
Dedikált szerver esetén szerintem erre nincs lehetőség. Az elméletileg ugyanaz mintha felmennétek egy public szerverre. Ha csak ketten játszotok erre a nem dedikált coop alkalmasabb szerintem. A dedikáltat légyegében az lenne hogy egy gépen fut a host, két másikról meg felléptek a szerverre.
Ha baromságot írok majd kijavítanak
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest