Hirdetés
-
PROHARDVER!
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiamondBack
senior tag
válasz
wollnerd
üzenetére
Dedikált szerver esetén szerintem erre nincs lehetőség. Az elméletileg ugyanaz mintha felmennétek egy public szerverre. Ha csak ketten játszotok erre a nem dedikált coop alkalmasabb szerintem. A dedikáltat légyegében az lenne hogy egy gépen fut a host, két másikról meg felléptek a szerverre.
Ha baromságot írok majd kijavítanak
-
DiamondBack
senior tag
Mikor indítod a játékmenetet egy csomó dolgot be tudsz állítani, (gondolom ez bérelt szerver esetén is megvan) itt például az épületek bomlását is le lehet venni nullára, azaz egyáltalán nincs bomlás.
Ha non-dedicatedben maradtok akkor ezt mindenképpen érdemes beállítani:
Ez a játékosok maximális távolságát határozza meg a Host-tól, azaz ha maxra állítod akkor bármilyen távolságra el tud menni tőled, egyéb esetben vissza-vissza dobálja a te irányodba a játék.
Ha nagyon nagy a baj és nagyon kellene a cucc ami ottmaradt az elhalálozás helyén, de nehezen megközelíthető, esetleg veszélyes odamenni akkor konzol: GCM segíthet.
-
DiamondBack
senior tag
Nekem és a fiamnak steames verzió van, epicest is behúztuk de ott nem tudtunk csatlakozni egymáshoz.
A coop úgy zajlik hogy én indítom a nem dedikált munkamenetet, a mentések az én gépemen vannak, Ő belép, és így tudunk játszani. Csak Ő külön anélkül nem tud azzal a mentéssel játszani ha én nem hostolok. az ha jól tudom csak szerverbérléssel megoldható. -
DiamondBack
senior tag
-
DiamondBack
senior tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Epicen továbbra se megy a non dedicated coop, át is tértünk steamre. Nesze neked ingyen gém

-
DiamondBack
senior tag
Kezdetnek bőven elég lesz ha keresünk egyet közösen, hétvégén összejöhetnénk ts-en vagy discordon, és nézünk egy olyant ami mindenkinek jó. Nekem megvan minden de az újszülöttnek minden új, épp csak belenéztem a mapokba. Nekem mostmég úgyis az alapok tanulása lenne terítéken

-
DiamondBack
senior tag
Mi hárman összejöhetnénk valahol, ha jól sejtem egyikünk se fiatal korosztály (én 35 vagyok, két gyerkőccel). Ha gondoljátok vegyetek fel steamen [link] . Van saját teamspeakem, ahol vagyunk egy páran csak az ismerősöket nem tudom rávenni hogy játszanak ARK-ot. Nekem az is jó ha kezdetnek hostolunk és ott elvagyunk

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest