Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Assimilator

őstag

válasz Djuree #75 üzenetére

Kicsit mazochista vagyok valoban. :D De egyebkent ez azert van, mert a jatek alapja tenyleg jo es elvezetes tud lenni.
    Probaltam hivatalos szerveren, probaltam egyedi szerveren, egyedi szerveren modokkal, sajat szerveren modokkal. Illetve minden verziot haverokkal.
    A hivatalossal az a jo, hogy allando, nem tunnek el a dolgaid. Viszont minden alaperteken van, ami miatt a fejlodes nagyon lassu, illetve van olyan dinok amiket kb. keptelenseg alapertekek mellett befogni. Vagy eppen meg lehet csinalni, de 6-8 oran keresztul kell a gep mellett ulni es 3-10 percenkent etetni, de persze kozben azert ne oljon meg teged semmi, meg azt se amit be akarsz fogni. Na ez a dzsungel kozepen eleg erdekes tud lenni. :D Ami szinten erdekes, hogy ha egy ideig nem jatszol, akkor ugye rombolhatova valnak a dolgaid mas altal (ja most amugy PVE-rol beszelek), erre egy forgalmasabb szerveren nagyon figyelni szoktak es a dogkeselyuk mar varjak az utolso perceket, hogy leteljenek. Akar hajnalban is. Mert akkor lehet vinni a dinokat, felszereleseket, nyersanyagot. Ami meg onmagaban jo is tud lenni, mert azert jokat lehet zsakmanyolni. Meg a lejmolas orome stb. De amikor osszedol a haz, akkor a vizcsovek kabelek es egyeb apro dolgok nem dolnek ossze es ott maradnak akar 10-20 magasan a levegoben. Na most ha ez egy nagy bazis volt, akkor kb. egy vezetekdzsungel marad hatra. Ami eleg szarul nez ki, foleg a semmiben lebegve. Masreszt, barmikor elmesz a kornyeken, igencsak megdolgoztatja a geped, akar be is szaggat, hogy kirajzolja az osszes csovet.
    A jatekosok pedig nem tartanak ossze. Volt olyan, hogy azert nem tudtam valakivel leboltolni egy dinotojast, mert o buszke volt ra, hogy csak neki van olyan dinoja (6 db is) es nem ad masnak. Pedig amugy az erteke 10x-eset kapta volna....
    Egyedi szerverekkel az a baj, hogy barmikor megszunhetnek szo nelkul. A tulaj gondol egyet es lekapcsolja. Vagy ha a jatek frissult, akkkor ugye a moddolt szerverrel nem lehet jatszani amig a tulaj nem frissiti a modokat is. Akkor lehet orankent csekkolgatni, hogy tortent-e mar valami.
    Sajat szerver jo tud lenni. De penzbe kerul. Foglalkozni kell vele. Illetve lehetoseged lesz adminparancsokra. Na! Ha itt beirtad az elso parancsot, akkor utana nincs megallas. Gyak. szetcsalod a jatekot es teljesen oda van a hangulat.
    Mert adminparanccsal mindent meg lehet szerezni, ami a jatekban van. Dino, nyersanyag, felszereles. stb.
    Csak egy pelda. Epitesz egy acelhazat, tokre haladsz, de 10 falpanel meg kellene. Ekkor "a faszom megy el ercet banyaszni" felkialtassal beirod a "akarok 10 falpanelt" parancsot es problema megoldva.
    Mert egyebkent, rengeteg ido megy el azzal, hogy az ember csinal valamit es nincs belole eleg. Fal, tolteny stb. S akkor lehet ide-oda rohangalni.

De mondom, van akinek ez bejon. Haveromnak 3132 oraja van a jatekban es tokre nem zavarja, hogy kb. 15 szerveren kellett mar mindent ujrakezdenie. Van ilyen. Bar angol a srac, szoval nem csoda ha egy kicsit zakkant. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák