-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzolika10
aktív tag
válasz
bzolika10 #15884 üzenetére
Közben meglett a megoldás: szoftveres pergésmentesítés kellett neki:
ICACHE_RAM_ATTR void ISR() {
int currMillis = millis();
if (currMillis - lastEncoding > debounceTime) {
if (digitalRead(encoderB) == HIGH) {
setTemp++;
} else {
setTemp--;
}
lastEncoding = currMillis;
}
} -
bzolika10
aktív tag
Sziasztok!
Egy pár napja próbálok egy Wemos D1 minit (esp8266) összeheftelni egy kc-40 forgó enkóderrel. Természetesen interrupttal, de sehogy se sikerül. Pollinggal nagyon pontos, de IT rutinnal folyamatosan csak össze vissza ugrál. Kipróbéltam már az összes Rotary encoder könyvtárat is, de azokkal se sikerült. Van erre valamilyen tippetek, hogy hogyan lehetne megoldani IT-vel? -
bzolika10
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 16X2-es lcd kijelzőm i2c-vel, de nem tudom működésre bírni. Már több konyvtárat próbáltam, de egyikkel sem ment. Melyik a jó könyvtár?
-
bzolika10
aktív tag
Sziasztok!
A héten érkezett meg hozzám egy esp12E és egy NodeMcu v3. Ha bekapcsolom őket akkor mind a kettőnél létrejön egy saját wifi hálózat. Van nálam egy másik NodeMcu, de az nem csinál ilyet. Hogy lehet kikapcsolni a wifi hálózatokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest