- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- UHD filmek lejátszása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
czupy84
csendes tag
válasz
fpeter84 #5098 üzenetére
Szia!
Köszi a válaszokat. Amúgy szenzornak én is ezt gondoltam rendelni. Először UNO-ba gondolkodtam de láttam hogy van MEGA utána már az volt terítéken viszont egy kicsit utána olvasva láttam, hogy van a MEGA-nak egy újabb változata a DUE nevezetű. Ezt volt amit meg akartam rendelni de akkor ha jól értem ennek nem olyan jó a támogatása mint a MEGA-nak.
-
czupy84
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Új vagyok még ebben a mikrokontroller témában. Most tervezek egy arduinot venni csak nem tudom milyenre lenne szükségem, ebben szeretnék segítséget kérni.m
Terv a következõ: egy idöjárás állomás elsõ központi részét akarom összerakni, ami beltéri hõmérsékletet, páratartalamt and, nyomást fog mérni, lenne rajta ethernet csatlakozás, egy érintõ kijelzõ, persze gps is hogy tudjuk hol van az egység
esetleg egy mozgás érzékelõ hogy csak akkor menjen a kijelzõ amikor mozgást érzékel.
Ha sikerül ezt így megvalósítani akkor a jövõben el tudom képzelni hogy a rendszert bõvíteni szeretném több külsõ kisebb egységgel amik csak hõmérsékletet nyomást és páratartalmat mérnének és az egységek között 433Mhz RF Transmitter + Receiver modullal kommunikálnának.
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Netfone
- Mozgásban a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged