- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
czupy84
csendes tag
válasz
fpeter84 #5098 üzenetére
Szia!
Köszi a válaszokat. Amúgy szenzornak én is ezt gondoltam rendelni. Először UNO-ba gondolkodtam de láttam hogy van MEGA utána már az volt terítéken viszont egy kicsit utána olvasva láttam, hogy van a MEGA-nak egy újabb változata a DUE nevezetű. Ezt volt amit meg akartam rendelni de akkor ha jól értem ennek nem olyan jó a támogatása mint a MEGA-nak.
-
czupy84
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Új vagyok még ebben a mikrokontroller témában. Most tervezek egy arduinot venni csak nem tudom milyenre lenne szükségem, ebben szeretnék segítséget kérni.m
Terv a következõ: egy idöjárás állomás elsõ központi részét akarom összerakni, ami beltéri hõmérsékletet, páratartalamt and, nyomást fog mérni, lenne rajta ethernet csatlakozás, egy érintõ kijelzõ, persze gps is hogy tudjuk hol van az egység
esetleg egy mozgás érzékelõ hogy csak akkor menjen a kijelzõ amikor mozgást érzékel.
Ha sikerül ezt így megvalósítani akkor a jövõben el tudom képzelni hogy a rendszert bõvíteni szeretném több külsõ kisebb egységgel amik csak hõmérsékletet nyomást és páratartalmat mérnének és az egységek között 433Mhz RF Transmitter + Receiver modullal kommunikálnának.
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- PlayStation 5
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest