-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
válasz
Janos250 #9123 üzenetére
Linuxos vagyok, simán a terminált, vagy az Arduino IDE soros monitorát használom. Terminálban a "screen /dev/ttyUSB0 115200" paranccsal sasolom meg a kiírásokat. A csatlakozás közvetlenül történik a számítógéphez egy jó minőségű USB kábellel. Csak az RST és a D0 van összekötve. Ilyen a nodeMCU.
Mellékelek egy képet egy 3 menetből álló folyamatról 115200-ra állítva a terminált.
1. Csatlakozik a Wifi-hez, 10mp deep sleep, majd ébredéskor krixkrax és fagyás. Az egyik (kék) led folyamatosan világít.
(Utána nyomtam egy reset-et (LED kialudt), elindult, és azt írja, hogy az ok "Deep-Sleep Wake". Ez érdekes...)
2. Itt nem sikerült csatlakoznia a Wifi-hez (direkt leárnyékoltam meg a jelerősség is szar) és 15mp próbálkozás után ESP.restart();
3. Ugyanaz mint az 1.
Ugyanez a helyzet "screen /dev/ttyUSB0 74880"-al is, csak minden olvashatatlan krixkrax. Próbáltam külső tápot és másik kábelt is használni, szerintem a végkimenet ugyanez lehetett, mert egyszer sem tudtam pingelni és pár mp múlva a kék LED folyamatosan világított.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen videókártyát?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest