-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Janos250 #6294 üzenetére
Amennyire meg tudom állapítani bármelyiket lehet kapcsolni, vezetéken megy a test is.
Hacsak nincs vmi egyéb megfontolás, mint amit az általad linkelt dolgozatban olvasni, hogy nem feltétlen szerencsés rajta hagyni az akku pozitív ágán a fogyasztókat. Az okot nem ismerem ugyan. (Talán ha vmi letestel akkor gondolom leszívja az akkut.)
Meg ha már saját ledes panelt akarok készíteni, arra szerintem úgy ültetem be az alkatrészeket, ahogy jónak látom.
LED driver integrálásán töröm még a fejem, szóval nagyon is adott mindkét ág. -
tvamos
nagyúr
válasz
Janos250 #6294 üzenetére
Egyszerű ez is. Ha nem kell gyors pwm, akkor egy közös bázisú kapcsolásba kötött npn tranzisztor is elég.
(#6287) tibi-d
P csatornás kiüritéses Fet
A kiüritéses FET-et szerintem nyugodtan felejtsd el. Itt csak növekményest használunk.(#6283) Janos250
Méretezés:
Én 10K-t szoktam
De ezeknél az alkalmazásoknál gondolom az Arduino pwm generátort használod. Mennyi az? 100Hz.
A p csatornás FET-eknek azért jóval nagyobb szokott lenni (hasonló verziók esetén) a gate kapacitása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest