-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Miből gondolod, hogy az itthon 2-10-szeres áron megvásárolt nem ugyanaz a kínai? Ki gyárt itthon panelt? Amit az itthoni kereskedők mondanak az árujukról, az néha nagyobb hazugság, mint amit a kis kínaiak hazudnak. Pl. itt a prohardveren árul valamelyik társunk WiFi-hez 16 (!) dbi-s botantennát
Persze hogy ugyanaz a kínai, mint amit negyedéért megvehetsz az ebayen
A kínai RTC-ben nem ugyanaz a gyártmányú alkatrész van, mint az itthon árultban? Ha meg pontosítani kell, akkor úgyis tökmindegy. Persze attól még vehet bárki itthon is cuccokat, ha úgy dönt. Való igaz, hogy a kínai egy lutri, vagy azt tudja, ami rá van írva, vagy nem. Én is vettem már 100 nF néven 60 nanosat, digitális analizátor néven valami egész mást 3 ezerért, amíg rá nem akadtam a tényleg jó 1800 Ft-osra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest