Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Janos250

őstag

válasz Aryes #3735 üzenetére

"Ha nem az eredeti AtMega xxx proci van rajta, hogy lehet kompatibilis az UNO-val?"
    Én is elcsodálkoztam az árán, és rendeltem is egyből ötöt. Megjöttek. Az előbb, tehát ki még nem próbáltam őket.
    A procin ugyanaz a felirat, mint bármely másikon, de ettől még persze lehet, hogy mondjuk fából van a belseje, mint a napokban a nyíregyházi jóembernek a piacon eladott SSD meghajtó. Majd kiderül.
    "lehet egyszerre 2-t is rákötni?"
    Persze.
    "A szervókhoz ugye nem kell meghajtó elektronika, csak táp, és lehet direktbe kötni a pwm kimenetre?"
    Szervoja válogatja. Én találkoztam már olyan olcsó szervoval is, hogy a PWM jelnek táp erősségűnek kellett lenni.
    "BT vagy wifi"
    Ebben itt megoszlanak a vélemények. Én a WiFit pártolom, de mások meg a BT-t.
    WiFi megoldásként ma az ESP12E ami leginkább szóba jöhet. Nem a WiFi shield! Pici, gyors, miegymás, de kevés az I/O lába.
    Mindenki az ESP32-t várja, ami elvileg szept. 1. óta kapható, de "out of stock" :-(
    A paraméterei igen meggyőzőek, tud WiFit és BT-t is, kétmagos, nagy memóriával, stb.
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

Új hozzászólás Aktív témák