Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zahze
csendes tag
válasz
Teasüti #3385 üzenetére
"mint az őrült azt a ledet" - Hogy kéne írnom ?
Amúgy ez csak egy egyszerű példa lenne rá, hogy valami nem kóser a megszakításkezeléssel egy ekkora programba se. (Lehetőség szerint, kizárni a programozási hibát...)
Amúgy ez egy riasztórendszerhez kéne, szebb lett volna így megoldani, ha már van benne ilyen lehetőség hogy megszakításokat használjak. Eddig amúgy a loop-ba volt simán if(digitalRead(2)) - el megoldva, az működött...
Kapcsolási hibát... hát, ennél egyszerűbben nem tudnék semmit összekapcsolni
Szóval szerintem nem ott a hiba.
A kapcsolást is és a képet is az Elektromanoid-ról szedtem. Annyi változtatás van az én kapcsolásomban hogy egy NC-s nyitásérzékelővel működik.
Ennyire macerás/instabil ez a jelszint váltás elkapása az arduino számára ?
-
gyapo11
őstag
válasz
Teasüti #3385 üzenetére
Nem az lehet a gond, hogy a gombnak prellje van, és egy nyomás vagy fölengedés valójában n db change, és ezeket a gyors interrupt kiszolgálás mind meg is csinálja? Ha páratlan számú, akkor jól működik, ha páros, akkor viszont látszólag nem történik semmi, valójában annyiszor váltott, csak ezt nem lehet látni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest