-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
JulianSinulf #22605 üzenetére
*Thingiverse
A készen letölthető terveket pedig a tinkercad-ben szoktam módosítani, például nagyobb kijelzőnek nagyobb lyukat "fúrni" meg hasonlók. A többi 3D tervező nekem túl bonyi.
-
Postas99
senior tag
válasz
JulianSinulf #22605 üzenetére
Meg van a doboz is
Dremmel -el.majd ki kell vágnom a megfelelő lyukat neki. Itt jön a kérdés hogy inkább rotary kapcsolót tegyek a nyomogombok helyére, mert valójában csak 3 gombot használok amivel a menüben léphegetek és a +, - értékeket állítom be. Ehhez viszont elég lenne egy rotary kapcsoló is , és akkor csak egy lyukat kellene a doboz tetejére fúrni.Az ékezeteket megoldottam, szóval az is pipa.
Igaz így egy kicsit bénább néhány szöveg.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest